Twitter Facebook Instagram Youtube

Diumenge 14 d’abril es celebra a Badalona una nova edició de la Cursa de la Dona

Diumenge 14 d’abril es celebra a Badalona una nova edició de la Cursa de la Dona.

Part de la recaptació econòmica de la cursa es destinarà a l’Institut Català d’Oncologia

El diumenge 14 d’abril, a les 10 hores, al passeig Marítim, cantonada carrer de l’Estrop (a l’alçada del pont del Petroli), es donarà el tret de sortida de la cinquena edició de la Cursa de la Dona de Badalona, que organitza Bubo Sports Events amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la Federació de Dones de Badalona.

La Cursa de la Dona es desenvoluparà en un circuit urbà, familiar i planer de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada al passeig Marítim de Badalona. Es tracta d’una cursa solidària a favor de la lluita contra el càncer de mama que vol conscienciar a tothom, i a les dones en particular, de la importància de la revisió i la prevenció d’aquesta malaltia.

La Cursa de la Dona de Badalona destinarà part de la recaptació econòmica obtinguda de les inscripcions a l’Institut Català d’Oncologia per la investigació contra el càncer de mama.

El lliurament dels dorsals es podrà fer el divendres 12 i dissabte dia 13 d’abril, d’11 a 20 hores, i diumenge dia 14, el mateix dia de la cursa, de 8 a 9 hores al local del Front Marítim (en el port de Badalona).

Badalona, 27 de març de 2019