Twitter Facebook Instagram Youtube

El tram del carrer del Progrés comprès entre els carrers Cervantes i Ponent romandrà tallat al trànsit durant tres mesos per obres

El tram del carrer del Progrés comprès entre els carrers Cervantes i Ponent romandrà tallat al trànsit durant tres mesos per obres.

Les actuacions previstes contemplen la reurbanització completa de la vorera costat mar d’aquesta zona del carrer

Durant un període estimat de tres mesos el tram del carrer del Progrés comprès entre els carrers Cervantes i Ponent romandrà tallat al trànsit de vehicles a causa de les obres de reurbanització del costat mar del carrer que està executant des d’aquest dilluns la Junta de Compensació en aquest indret. El període de tres mesos es podria reduir segons l’evolució de les obres, permeten el trànsit de vehicles mentre s’acaben d’enllestir les actuacions que afecten la vorera però que no impedeixen la circulació per la via.

Aquestes obres contemplen l’ampliació de la vorera situada a la banda de mar (tal com s’ha procedit en altres noves promocions executades en el carrer del Progrés), nou enllumenat públic, nou clavegueram, noves vorades, nou paviment de panot en voreres, nou aglomerat asfàltic en la calçada, nova xarxa de drenatge (embornals) i nova plantació d’arbrat.

Les obres al carrer del Progrés afecten el recorregut habitual de la línia d’autobús B3. Per resoldre aquesta afectació, durant els pròxims mesos aquesta línia seguirà una ruta alternativa que passa pel carrer Indústria (via paral·lela al carrer del Progrés).

Badalona, 21 de març de 2019