Twitter Facebook Instagram Youtube

L’IMPO de Badalona contractarà a temps complet a 33 persones que es trobin en situació d’atur

L’IMPO de Badalona contractarà a temps complet a 33 persones que es trobin en situació d’atur.

La iniciativa forma part del programa ‘Treball als barris’ que té l’objectiu d’intervenir en projectes de millora en els barris de la Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues

Des del dilluns 18 fins al divendres 22 de març, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupacio – IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar en la pròxima edició del programa d’experiència laboral “Treball al Barris”.

Aquest programa suposa la contractació laboral de 6 o 8 mesos a temps complet de 33 persones en situació d’atur i inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupats. Les persones contractades s’encarregaran d’intervenir en projectes de millora d'edificis municipals, espais públics i zones verdes, atenció i suport a les persones, millora mediambiental i assessorament energètic en els barris de La Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues. La data d’inici del programa es preveu que sigui l’1 de maig de 2019.

El programa ‘Treball als Barris’ es divideix en dues accions formatives:

    - Accions ocupacionals: contractació laboral de 21 persones en situació d'atur, residents als barris d'intervenció, no perceptors de prestació d'atur, i que hagin participat o estiguin participant en accions ocupacionals del dispositiu de “Treball als barris”; per realitzar treballs en la millora d'edificis municipals, espais públics i zones verdes municipals.

    - Accions professionals: contractació laboral de 12 persones en situació d'atur, preferentment residents en els barris d’intervenció, per realitzar treball de suport a serveis socials en l’atenció a les persones, millora medioambiental i energètica, alfabetització de la llengua castellana, i prevenció i promoció d’hàbits saludables.

Les persones interessades en aquest programa han d’adreçar-se entre el 18 i 22 de març de 2019 a les Oficines de Treball de Badalona (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupacio – IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball. Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que s’adjunta amb aquesta nota.

Aquest programa és finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio de Empleo Público Estatal.

Badalona, 15 de març de 2019