Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona es promociona en una de les principals fires immobiliàries del món que té lloc a la ciutat francesa de Cannes

Badalona es promociona en una de les principals fires immobiliàries del món que té lloc a la ciutat francesa de Cannes.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Jordi Subirana, forma part de la delegació catalana amb l'objectiu de buscar inversions per als projectes de transformació urbana de la ciutat

Badalona està present en l’edició número 30 de MIPIM (Marché International des Professionnels de l'Immobilier), una de les principals fires immobiliàries del món que té lloc a la ciutat francesa de Cannes del 12 al 15 de març. Ho fa presentant Badalona, a new innovation and economic district dins dels estands de Barcelona Catalonia que impulsa la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Institut Català del Sòl, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Jordi Subirana, forma part de la delegació catalana amb l'objectiu de buscar inversions per als projectes de transformació urbana de la ciutat. Durant aquests dies s’han previst diverses reunions individuals amb possibles inversors i es realitzaran diverses visites grupals per conèixer altres projectes de transformació econòmica, social i urbanística.

De Badalona es posa de relleu, a més de les potencialitats de les seves zones industrials, la seva aposta per la tecnologia, la connectivitat amb la resta de la conurbació de Barcelona, la seva cultura i el seu entorn privilegiat on destaca el seu litoral i les seves platges.

En aquesta edició, a més de Badalona, també hi són presents els ajuntaments de Gavà, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, a més del Consorci de la Zona Franca.

La fira immobiliària espera l’assistència de més de 26.000 visitants a un total de 3.700 expositors d’arreu del món.

Més informació:

Badalona, a new innovation and economic district http://badalonainnovationdistrict.cat/

Marché International des Professionnels de l'Immobilier https://www.mipim.es/

Badalona, 12 de març de 2019