Twitter Facebook Instagram Youtube

Búhos i Maldita Nerea actuaran la nit de Sant Anastasi en les Festes de Maig de Badalona

Búhos i Maldita Nerea actuaran la nit de Sant Anastasi en les Festes de Maig de Badalona.

El concert es farà a les 23.15 hores, al passeig Marítim, després de la Cremada del Dimoni

Els grups musicals Búhos i Maldita Nerea actuaran al passeig Marítim de Badalona el proper divendres 10 de maig, a partir de les 23.15 hores, durant la nit de Sant Anastasi, després de la popular Cremada del Dimoni, l’acte central de les Festes de Maig de la ciutat.

Les actuacions de Búhos i Mardita Nerea formen part de la programació musical de les Festes de Maig de Badalona que ens les pròximes setmanes s’anirà desvetllant. La realització d’aquests concerts al passeig Marítim representa un canvi d’ubicació rellevant en relació a edicions anteriors on l’escenari se situava a la plaça del Centenari.

Búhos

Present i futur del panorama musical català, la banda de Calafell ja és un dels grups festius referencials dels Països Catalans. El seu nou disc La gran vida, s’ha mantingut imbatible en els cims de les principals llistes d’èxit de la radio fórmula i també com un dels més reproduïts a Spotify i Youtube del país, fent-los esdevenir definitivament com a un cap de cartell habitual en els festivals i festes més remarcables del Principat i com un dels grans noms del moment a nivell estatal. El seu àlbum Lluna plena va ser escollit per Ràdio 4, de Ràdio Nacional d’Espanya, com a disc de l’any 2016 en català.

Maldita Nerea

Aquesta banda musical murciana, liderada per Jorge Ruiz, presentarà a Badalona Bailarina el seu darrer àlbum en el qual la dona pren protagonisme. Des del disc El Secreto de las Tortugas s’ha consagrat com un dels principals grups del panorama nacional i compta amb diferents Discos de Platino, quatre Premis 40 Principales, un premi de Cadena 100 i un àlbum nominat a Neox Fan Awards, entre altres premis.

Durant aquest mes de març es desvetllaran la resta de concerts, actuacions i sorpreses relatives a les Festes de Maig de Badalona a través dels mitjans de comunicació locals i les xarxes socials de les Festes de Maig:

Instagram: @festesdemaig

Twitter @festesdemaig

Facebook: @festesdemaig

Badalona, 12 de març de 2019