Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest diumenge, 10 de març, es farà al Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona l’enterrament de la sardina i un taller de pintura

Aquest diumenge, 10 de març, es farà al Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona l’enterrament de la sardina i un taller de pintura.

Durant la jornada es pintarà de flors el mòdul de la ‘Jugatecambiental’

El proper diumenge, 10 de març, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, d’11 a 13.30 hores, el Col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i les associacions de veïns de Bufalà i Morera han organitzat dues activitats familiars.

Per una banda, tothom que hi vulgui participar, podrà anar a enterrar la sardina al Turó de l'Enric. La comitiva sortirà a les 11 hores de la xemeneia del parc de la Bòbila i pujarà pel Torrent de la Font per enterrar les sardines al turó de l'Enric. En acabar, es llegirà el testament de Carnestoltes.

I com que ja ha arribat el mes de març i la primavera comença a despuntar, es farà un taller on es pintarà el mòdul de la ‘Jugatecambiental’ amb moltes flors.

També, a la carpa que hi ha al costat del mòdul de la ‘Jugatecambiental’, els més petits hi trobaran un espai amb nombrosos jocs per poder entretenir-se.

El punt de trobada serà a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, al mòdul de la ‘Jugatecambiental’, a les 11 hores.

Les activitats de la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric estaran gestionades fins el 24 d’aquest mes de març per l’Associació de Veïns del barri Morera i per l'Associació de veïns de Bufalà.

Badalona, 7 de març de 2019