Twitter Facebook Instagram Youtube

Torna a funcionar el Punt d’informació de nouvinguts de Sant Roc

Torna a funcionar el Punt d’informació de nouvinguts de Sant Roc.

La Fundació Surt prestarà de nou els seus serveis després de l’adjudicació del nou contracte

El Punt d'informació de nouvinguts de Sant Roc torna a obrir les seves portes i atendre les persones usuàries. La Fundació Surt, una entitat d’acció social que ja havia prestat els seus serveis, ha aconseguit el contracte per als serveis d’assessorament jurídic en estrangeria i serveis de mediació intercultural d’urdú i d’acollida.

El Punt d'informació de nouvinguts de Sant Roc, situat a la plaça de Sant Roc, número 40, s’impulsa des del Consorci Badalona Sud amb la participació de l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya. Entrebancs administratius amb la finalització de l’anterior contracte van obligar al tancament provisional d’aquest espai el passat mes de desembre.

Renovació de permisos, tràmits per aconseguir la nacionalitat, projectes per la integració, el reconeixement, la socialització, la gestió eficaç de la diversitat, o processos d’empoderament per a dones són alguns dels tràmits i actuacions més habituals del punt d’informació de nouvinguts de Sant Roc que té el seu origen l’any 2007, amb la voluntat de promoure la cohesió social i la convivència intercultural.

L’entitat d’acció social Fundació Surt té, des del 1993, una llarga trajectòria i compromís amb els valors d’equitat de gènere, inclusió, solidaritat i transformació social i té diversos reconeixements per la seva tasca.

Badalona, 6 de març de 2019