Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona presenta al veïnat la proposta de remodelació de la plaça President Tarradellas

L’Ajuntament de Badalona presenta al veïnat la proposta de remodelació de la plaça President Tarradellas.

El projecte busca convertir aquest indret en un espai que convidi a la ciutadania a gaudir-ne

Es proposa la creació d’àrees de joc per a infants i la instal·lació d’una pèrgola que doni ombra

L’Oficina Municipal del Districte 5 de Badalona ha acollit aquest dimecres una trobada en què l’alcalde Álex Pastor ha explicat al veïnat de la zona la proposta de reforma que es vol projectar a la plaça President Tarradellas. Durant la reunió Pastor ha traslladat als assistents les actuacions que es volen dur a terme i va escoltar i respondre totes les propostes i preguntes dels veïns i veïnes.

La proposta de remodelació presentada ha estat realitzada per tècnics de l’empresa municipal Engestur. El projecte inclou la perllongació fins al carrer de Baldomer Solà de la rambla que uneix el carrer Progrés amb l'avinguda del Marquès de Mont-roig, creant un espai que no sigui merament de pas sinó que a més convidi a la ciutadania a gaudir-ne. També es preveu la creació d'una zona de jocs per nens petits (de 0 a 6 anys) en la part més propera als edificis, sota l'ombra d'una pèrgola o la creació en la part central d'una zona que permeti l'estada a l'ombra dels arbres o la pràctica d'activitats lúdiques o esportives. La proposta de remodelació es completa amb la creació d'un espai de jocs per a nens a partir de 6 anys aprofitant l'ombra que proporciona'n els pins ja existents.

L’alcalde de Badalona ha destacat que "per primera vegada, el govern es reuneix amb els veïns i veïnes del barri per fer una proposta de remodelació de la plaça del President Tarradellas. Una proposta que ara s'ha de completar amb totes les peticions que ens facin des de les entitats, associacions de veïns i la ciutadania. Obrim un procés participatiu per tal de tenir un projecte executiu que reculli les reivindicacions del veïnat i construir una futura plaça que tothom se la pugui fer seva".

Badalona, 28 de febrer de 2019