Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament signa un conveni amb Sareb per la cessió de dos habitatges destinats a fer front l’emergència habitacional

L’Ajuntament signa un conveni amb Sareb per la cessió de dos habitatges destinats a fer front l’emergència habitacional.

El consistori s'ha compromès a adquirir en el futur aquests dos immobles per a incorporar-los al seu parc d'habitatge públic

L’Ajuntament de Badalona, a través de l'empresa pública de gestió d'habitatge Engestur, ha signat aquest divendres al matí a Madrid un conveni de col·laboració amb la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) en matèria d'emergència habitacional.

L’acord suposa la cessió per part de la Sareb de dos habitatges per a allotjar a famílies en situació d'emergència habitacional. L'Ajuntament s'ha compromès a adquirir en el futur aquests dos immobles per a incorporar-los al seu parc d'habitatge públic, mitjançant l'exercici del dret de tanteig i retracte.

Sareb i l'Ajuntament de Badalona estan actualment en converses per a ampliar el nombre d'habitatges cedits. L'acord ha estat signat per Teresa González, primera tinent d'alcaldia de Badalona, i Christian Carneado, gerent d’Engestur, així com per Gaspar González-Palenzuela, director de Responsabilitat Social Corporativa de Sareb.

Badalona, 8 de febrer de 2019