Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Espai Betúlia de Badalona inicia les activitats d’aquest 2019

L'Espai Betúlia de Badalona inicia les activitats d’aquest 2019.

El cicle Clàssics de la Narrativa i del Cinema, la inauguració de l'exposició Frases Fetes en serigrafia i les Matinals a l’Espai Betúlia, són algunes de les activitats programades per aquest any

L'Espai Betúlia Centre Cultural de la Paraula i les Lletres (carrer d’Enric Borràs, 43-47) inicia les activitats d’aquest 2019 amb el cicle Clàssics de la Narrativa i del Cinema, la inauguració de l'exposició Frases Fetes en serigrafia, i el grup del seminari de filosofia que enguany diversifica la seva temàtica i adopta el títol ‘Matinals a l'Espai Betúlia’.

Clàssics de la Narrativa i el Cinema

En aquesta ocasió el cicle, que enguany serà l’onzena edició, posa l’accent en novel·les concretes que s’han convertit en grans pel·lícules gràcies a la profunditat de la mirada de prestigiosos directors de cinema. La manera com dialoguen els respectius llenguatges narratius per explicar una mateixa història serà un dels reptes per als conferenciants experts en la matèria, escriptors o professors universitaris.

El cicle es tancarà el 19 de novembre. Totes les conferències es faran en dimarts i començaran a les 19 hores. Recordem que l’entrada és lliure.

Per obtenir el certificat d’assistència (15 hores lectives) cal formalitzar la inscripció a l’Espai Betúlia. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 464 62 55, o escriure a l’adreça electrònica espaibetulia@badalona.cat.

Exposició Frases Fetes en serigrafia

La mostra proposa un joc entre el significat cultural de les expressions d’ús corrent i la serigrafia com a tècnica artesanal d’impressió. El dissenyador barceloní Jordi Salvany recupera, des del seu llenguatge artístic, frases fetes de la llengua catalana i posa èmfasi en el seu caràcter absurd quan són representades de manera literal a través d’imatges.

L’exposició s’inaugurarà dimarts 12 de febrer, a les 19 hores, i es podrà visitar fins dijous 11 d’abril.

Matinals a l’Espai Betúlia

El grup de filosofia de l’Espai Betúlia proposa per aquest primer semestre de l’any un seguit de trobades sobre literatura, filosofia, cinema i art, en un cicle de conferències en format de seminari amb el títol ‘Matinals a l'Espai Betúlia’. Aquestes activitats es faran tots els dimecres, fins el dia 5 de juny, a partir de les 11.30 hores.

Per inscriure’s al cicle podeu trucar al 93 464 62 55 o per correu electrònic a; espaibetulia@badalona.cat. Les places són limitades.

Badalona, 1 de febrer de 2019