Twitter Facebook Instagram Youtube

El projecte “Som i Pintem” arriba a la seva quarta edició amb la voluntat de promoure la millora de les relacions socials al territori i la participació del veïnat en l’espai públic de Badalona

El projecte “Som i Pintem” arriba a la seva quarta edició amb la voluntat de promoure la millora de les relacions socials al territori i la participació del veïnat en l’espai públic de Badalona.

La iniciativa està organitzada per la Xarxa Entitats 8 i s’emmarca en el Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau

Les entitats participants pintaran de forma col·lectiva el mur que hi ha a l’entrada de l’Escola Joan Coret

Aquest divendres, 1 de febrer, de 16.30 a 18:30 hores, l’entrada de l’Escola Joan Coret (plaça dels Voluntaris Olímpics, 1-3) de Badalona serà l’escenari d’un conjunt d’activitats emmarcades en el projecte Som i Pintem”, una iniciativa organitzada per la Xarxa Entitats 8 emmarcada en el Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau que busca millorar les relacions socials als barris de la zona alta del Districte 2 de Badalona.

La voluntat d’aquest projecte, que cerca potenciar el treball cooperatiu i en xarxa entre entitats i veïnat, s’exemplifica amb les activitats programades on associacions de La Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred s’ajuntaran per celebrar una tarda festiva on pintaran, de forma col·lectiva, les parets d’aquest parc a les portes de l’Escola Joan Coret.

Durant la tarda es podrà gaudir de diverses propostes per als infants, joves i adults, com ara tallers de pintura; jocs; música; un taller esportiu o una xocolatada.

El projecte “Som i Pintem” pretén desenvolupar actuacions en diferents indrets, escollits per la seva rellevància a la zona. D’aquesta forma es vol crear vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat, com per exemple el disseny d’activitats col·lectives on l’art sigui l’eix principal.

Aquesta activitat és fruit del treball conjunt i de la implicació de les entitats que formen part de la Xarxa Entitats 8 del Pla Comunitari de La Pau, que són: l’associació cultural AMICS, l’Esplai Buenoyqué, CD Los Planos Skate Plaza, la Fundació Amiba, la Fundació Germina i l’Associació de Veïns Fondo Sistrells.

El projecte té el suport i col·laboració de les àrees de Serveis Social i de Participació i Coordinació Territorial (Districte 2) de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 30 de gener de 2019