Twitter Facebook Instagram Youtube

Les obres que es fan a la part baixa del Torrent de la Font milloraran la connexió per als vianants entre els barris de Bufalà i Morera

Les obres que es fan a la part baixa del Torrent de la Font milloraran la connexió per als vianants entre els barris de Bufalà i Morera.

Les actuacions que executa l’AMB són fruit del procés participatiu realitzat amb les entitats d’aquests barris

Les obres que s’estan portant a terme a la part baixa del Torrent de la Font serviran per millorar la connexió per als vianants entre els barris de Bufalà i Morera. L’objectiu és incorporar posteriorment aquests espais al Parc Metropolità del Torrent de la Font i Turó de l’Enric que gestiona l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) des de gener de 2018.

Les actuacions que s’estan fent són fruit del procés participatiu realitzat amb les entitats d’aquests barris. Les obres que executa l’AMB inclouen:

- Passarel·la de vianants de 40 metres entre els carrers de Jaume Passarell i d’Alacant – Torrent de la Font.

- Millores d’urbanització en els camins escolars entre els carrers de Jaume Passarell – Joan Junceda i Sant Vicenç – Molí de la Torre i amb les escales del Parc de la Bòbila.

- Millores d’enllumenat i equipament de l’skatepark.

-Plaça – mirador en el tram del carrer de Jaume Passarell que es transforma en zona de vianants a partir de l’encreuament amb el carrer de Joan Junceda.

Una altra actuació complementària que s’executarà en el segon semestre de 2019 és el parc de Can Bada, entre el carrer d’Alacant, l’avinguda del President Lluís Companys i la nova calçada lateral de l’autopista, actualment en construcció.

El termini d’execució de les obres és de sis mesos. El pressupost és de 930.000 euros.

Badalona, 15 de gener de 2019