Twitter Facebook Instagram Youtube

La Generalitat ha ofert a l’Ajuntament de Badalona set pisos per reallotjar afectats per l’incendi de Sant Roc

La Generalitat ha ofert a l’Ajuntament de Badalona set pisos per reallotjar afectats per l’incendi de Sant Roc.

Els habitatges necessiten obres prèvies de rehabilitació però es podrien posar a disposició de les famílies en terminis que oscil·len entre els 5 i els 15 dies

El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha ofert a l’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) un total de set pisos, gestionats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i situats en aquest mateix municipi, per reallotjar les famílies afectades per l’incendi que el passat dissabte, 5 de gener, va afectar un bloc d’edificis del barri de Sant Roc. Amb l’oferiment d’habitatges que el Govern català fa a l’Ajuntament de Badalona pràcticament es cobriran les necessitats de reallotjament de les famílies afectades.

En tots els casos cal realitzar obres de rehabilitació, que tindran una durada variable, d’entre 5 i 15 dies, segons el cas, abans que es puguin assignar. Aquestes obres aniran a càrrec de la Generalitat. El Departament de TES i l’Ajuntament de Badalona han estat en contacte des del primer moment per resoldre de forma coordinada les necessitats en habitatge de les famílies afectades.

Tots els pisos de què disposa la Generalitat a Badalona es vehiculen a través

de la Mesa d’Emergència.

Badalona, 10 de gener de 2019