Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona nomena Teresa González nova regidora del Districte 2

Álex Pastor ha cessat Juan Miguel López del càrrec de regidor del Districte 2

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha signat el decret de cessament del regidor Juan Miguel López com a regidor del Districte 2 que inclou els barris de Sant Crist, Sistrells, Lloreda, Nova Lloreda, la Pau, Montigalà Occidental i Puigfred de Badalona. Així mateix, deixa les seves funcions la fins ara coordinadora del Districte.

El cessament es produeix després que el regidor Juan Miguel López hagi anunciat públicament que finalitzava la seva col·laboració amb el Govern municipal.

L’alcalde ha acordat nomenar l’actual 1a tinenta d’alcaldia, Teresa González, per tal que assumeixi la responsabilitat del Districte 2 i nomenar José Antonio Lara, com a coordinador.

Teresa González ha manifestat que agraeix “la bona relació personal amb el regidor de Ciutadans, Juan Miguel López, però entenc que la seva formació política li exigeix reaccions de cara a les properes eleccions municipals del mes de maig i doni prioritat als interessos de partit per sobre de la ciutat”.

La regidora i el nou coordinador ja han estat aquest matí a les oficines del Districte per continuar el treball habitual amb la resta de l’equip. Teresa González ha afegit que “els veïns i les veïnes d’aquests barris poden tenir la certesa que aquest nou equip treballarà per atendre les necessitats d’aquest Districte”.

Badalona, 10 de gener de 2019