Twitter Facebook Instagram Youtube

Un incendi aquest matí en un edifici de l’avinguda del Marquès de Mont-roig ha ocasionat tres víctimes mortals

Un incendi aquest matí en un edifici de l’avinguda del Marquès de Mont-roig ha ocasionat tres víctimes mortals.

L’Ajuntament ha decretat tres dies de dol i atén els veïns afectats per trobar-los allotjament

La Cavalcada de Reis es manté pels carrers de Badalona però s’han suspès els actes protocol·laris de rebuda de Ses Majestats al pont del Petroli

Un incendi aquest matí al bloc d’habitatges de l’avinguda del Marquès de Mont-roig núm. 244 del barri de Sant Roc de Badalona, ha ocasionat la mort de tres persones, 3 ferits greu, 13 ferits lleus, principalment per inhalació de fum, i 13 persones més ateses, que han estat donades d’alta.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat efectius de bombers, amb vehicles d’autoescales per accedir a les 8 plantes afectades, serveis d’emergències mèdiques, Guàrdia Urbana de Badalona i Mossos d’Esquadra. Segons bombers, el foc hauria començat a la planta baixa, per causes que es desconeixen, i s'hauria propagat verticalment a través de l'escala als pisos superiors, afectant 8 plantes i les dues façanes de l’immoble.

Tècnics municipals i bombers es troben avaluant l’estat de l’estructura de l’edifici per determinar si és possible que alguns veïns i veïnes afectats puguin tornar a casa seva.

En una reunió, urgent i extraordinària, de la Junta de Portaveus municipals a la seu del districte, s'ha decidit decretar tres dies de dol a la ciutat en els quals les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal i l’Ajuntament '“manifesta el seu condol, i alhora, acompanya en aquests moments tan dolorosos a les famílies de les víctimes”.

A causa del decret dels dies de dol s’han suspès tots els actes protocol·laris de rebuda dels Reis d’Orient al pont del Petroli, però es manté la realització de la Cavalcada dels Reis pels carrers de Badalona.

Pel que respecta a totes les famílies afectades, han estat ateses des del primer moment pels serveis d’emergències de Catalunya i tècnics municipals i s’està treballant perquè en les pròximes hores tots els veïns i veïnes puguin tenir allotjament.

Badalona, 5 de desembre de 2018