Twitter Facebook Instagram Youtube

Nova Lloreda comença a celebrar demà el seu 50è aniversari

Nova Lloreda comença a celebrar demà el seu 50è aniversari.

Es descobrirà una placa commemorativa al primer edifici del barri i una xerrada reunirà les experiències viscudes pels primers veïns i veïnes

El barri de Nova Lloreda de Badalona comença a celebrar demà dijous 20 de desembre el seu 50è aniversari amb un seguit d’actes organitzats per una comissió, integrada per diverses entitats del barri, i amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Museu de Badalona. El descobriment d’una placa commemorativa i una xerrada al Casal d’Avis, seran les primeres activitats.

A les 18 hores tindrà lloc l’acte de descobriment d’una placa commemorativa davant del número 1-2 del passatge del Riu Segre, edifici que va acollir els primers residents. L’acte estarà presentat per, Diego Guerrero, coordinador del 50è aniversari, i comptarà amb l’assistència i els parlaments de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor i la directora del Museu de Badalona, Margarida Abras.

A partir de les 18.30 hores, al Casal d’Avis de Nova Lloreda, situat a l’avinguda de Catalunya, es presentarà el programa d’activitats festives, culturals i esportives que es perllongaran fins a les properes Festes de Maig de Badalona.

La inauguració del actes del 50è aniversari finalitzarà amb la xerrada “El barri vist i viscut pels seus primers residents” amb la participació de diversos veïns i veïnes del barri i de l’últim habitant de la masia Can Lloreda. La festa es clourà amb un refrigeri per als assistents.

Badalona, 19 de desembre de 2018