Twitter Facebook Instagram Youtube

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen durant la campanya de Nadal un dispositiu conjunt de vigilància per les zones comercials de Badalona

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen durant la campanya de Nadal un dispositiu conjunt de vigilància per les zones comercials de Badalona.

Agents dels dos cossos patrullen pels principals eixos comercials de la ciutat per prevenir fets delictius i contribuir a la seguretat dels comerciants i de la ciutadania

Avui dimecres s’activa a Badalona, un any més, el “Programa Operatiu Estacional Grèvol”, el dispositiu especial conjunt de la Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra que consisteix en reforçar, durant la campanya nadalenca, la presència conjunta d’ambdós cossos en les zones comercials de la ciutat.

Les patrulles d’agents de la Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra intensifiquen la presència policial als principals eixos comercials de la ciutat tenint en compte els horaris d’obertura al públic i l’augment de públic en aquests espais. L’objectiu d’aquest programa és incrementar la seguretat dels comerciants i de tota la ciutadania i fer tasques relacionades amb la prevenció de delictes.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha destacat “la coordinació entres els dos cossos policials, Guàrdia Urbana de Badalona i el Mossos d’Esquadra, i la tasca que estan fent per garantir la seguretat de la ciutat, especialment durant aquest dies on l’afluència de gent a les zones comercials es multiplica”.

Per evitar ensurts aquestes festes:

  • Porteu la bossa de mà creuada al davant i utilitzeu les butxaques interiors per a les carteres

  • No perdeu de vista la targeta de pagament perquè no se’n faci un ús fraudulent i tapeu el número secret mentre el teclegeu

  • Si pagueu en efectiu, eviteu exhibir els diners i porteu-los en llocs diferents

  • No deixeu res de valor dins el vehicle, intenteu estacionar-lo en llocs il·luminats i si veieu alguna persona al prop del vehicle en actitud sospitosa, truqueu immediatament al 112.

I recordeu

  • Conserveu les factures, tiquets o correus de confirmació de compra, poden ser d’utilitat en el cas que calgui fer una reclamació.

  • Desconfieu de les ofertes massa atractives.

Badalona, 18 de desembre de 2019