Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona recupera la festa Colors de la Convivència

L’Ajuntament de Badalona recupera la festa Colors de la Convivència.

Les activitats es realitzaran del 27 de novembre al 2 de desembre

Badalona recupera del 27 de novembre al 2 de desembre una nova edició dels Colors de la Convivència, una setmana sencera d’activitats impulsades des del projecte “Posem colors a la Salut”. Els Colors de la Convivència és una festa que es va iniciar al 2008 i es va aturar al 2019.

En aquesta nova edició es pretén recuperar l’activitat per crear un espai on hi conflueix la ciutadania amb l’objectiu de generar cohesió social i sentiment de pertinença de comunitat. Color de la Convivència vol donar a conèixer el barri, la seva diversitat i el teixit comunitari de la Salut i Llefià, i, a la vegada, oferir al barri i a la ciutat diferents opcions de lleure i oci adreçat a tots els públics.

La iniciativa “Posem colors a la Salut” està emmarcada en el programa de la Diputació de Barcelona “Barris i comunitats: motors de transformació social”, impulsat des del Servei de Mediació de l’Ajuntament de Badalona, on es treballa amb les entitats, ciutadania i altres administracions per millorar la situació de vulnerabilitat social i urbana del barri, oferint suport a projectes que neixen de les entitats.

Dilluns 27 de novembre

Diferents entitats, casals cívics i biblioteques obren les seves activitats al púbic. Aquestes activitats inclouen visites a centres, clubs de lectura o tallers infantils, de patchwork i de disseny 3D. També s’han programat xerrades col·loqui a l’Institut Enric Borràs sobre el documental Històries de vida del barri de la Salut.

Divendres 1 de desembre

Es celebrarà la Tarda Jove a la plaça d’Antonio Machado, on hi haurà diverses activitats com DJ amb música actual, Escape room, taller de percussió, danses urbanes, punts d’informació i sensibilització per a joves i punt lila.

Dissabte 2 de desembre

Hi haurà activitats durant tot el dia en diferents punts del barri. Al passeig de la Salut s’iniciarà la festa amb una batucada i els comerciants obriran les botigues al carrer. La batucada es dirigirà al carrer i a la plaça del carrer de Provença on hi haurà estands de mostra d’entitats, conte-titelles, teatre, futbol, corfbol, activitats infantils, menjars del món, projecció del documental Històries de vida del Barri de la Salut i el curtmetratge Això no és Disneylandia emmarcat en El Salto del Eje, zumba, danses tradicionals i concerts.

Durant tota la setmana també es podrà participar en un joc en els aparadors de les botigues del passeig de La Salut, per poder participar en un sorteig de capses de Playmobil. També hi haurà una exposició de Clicks i tallers a l’Escola Arrels-Esperança.