Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
126. 1a quinzena de març de 2024

Per un món en el qual siguem socialment iguals, humanament diferents i totalment lliures.

Rosa de Luxemburg

Jornada de les Arts a Badalona

La Jornada de les Arts es fa el dimarts 27 de febrer per donar a conèixer l’oferta d’estudis artístics de la ciutat. Hi participen uns 400 alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat de diferents centres d’educació secundària. L’alumnat gaudirà d’activitats relacionades amb la música, la dansa, les arts escèniques i plàstiques. L'organitza el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Cultura; les escoles de dansa Assaig, Danzalona, Maria Yudes i Still; l’Escola d’Art Pau Gargallo, l’Institut Eugeni d’Ors, el Conservatori Professional de Música i l’Escola de Música Moderna de Badalona.


+ INFO

Formació per a Famílies

El 28 de febrer acaba el termini per presentar sol·licituds, per part de les AFA/AMPA i dels centres escolars, de les activitats incloses al Catàleg 2024 del Programa de Formació per a Famílies.


+ INFO

Ja és dijous!

El dijous 29 de febrer es fa un nou concert organitzat pel Conservatori de Música de Badalona. Cada dilluns i cada dijous, a les 20 h, hi ha concerts gratuïts a l'EMMB i al Conservatori.


+ INFO

XI Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària

Els dies 1, 7 i 12 de març, de 10 a 12 h, al Museu de Badalona, se celebra el XI Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària de Badalona. Hi participen les escoles: Artur Martorell, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Lola Anglada, Llibertat, Mercè Rodoreda, Progrés i Ventós Mir.


+ INFO

Preinscripció escolar curs 2024-2025

Del 6 al 20 de març es fa la preinscripció per a I3 d’educació infantil. Del 8 al 20 de març es fa per a 1r d’ESO. Al web del Servei d'Educació ja es poden consultar la Guia d’informació educativa de Badalona 24-25, el plànol de les zones educatives i el calendari de portes obertes dels centres d’educació infantil, primària i ESO.


+ INFO

Xerrada informativa

El dimecres 28 de febrer, a les 18 h, es fa una xerrada, en línia, adreçada a les famílies sobre la preinscripció escolar del curs 24-25.


+ INFO

Dia Internacional de les Dones 2024

El divendres 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona. Podeui consultar el Programa d’activitats organitzades per diferents entitats i l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Trobada del CIB

El dimecres 13 de març, de 17.30 h a 19 h, al Centre Cívic La Salut, es fa una nova Trobada del CIB.


+ INFO

Plenari del CEM

El dimecres 13 de març es fa un nou Plenari del Consell Escolar Municipal, de 17.30 a 19.30 h, al Centre Cultural El Carme.


+ INFO

Badaorientació

El 15 de març, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, es fa la Badaorientació. Consisteix en diferents proves d’orientació en les que hi participaran 1.590 alumnes de 4t de primària. Activitat organitzada per Mestres d’Educació Física de Primària, el CRP, i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntamnet de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats.


+ INFO

Jornades d’Orientació Educativa

Del 18 al 21 de març es fan les Jornades d’Orientació Educativa organitzades pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

7a Mobilona

El dimarts 19 de març es fa la 7a Mobilona, la diada de l'educació viària de Badalona, a la Zona Esportiva Can Cabanyes, de 10 a 12 h. Hi participen 190 nens i nenes, de 3r de les escoles Les Ciències, Lestonnac, López Torrejón, Mare de Déu de la Salut, Miguel Hernández, Rafael Alberti i Turó d'en Caritg. Està organitzada per les entitats que han organitzat els tallers, per l'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Debat a Bat

Si tens entre 12 i 16 anys i vols descobrir noves formes de lectura i escriptura, participar en diàlegs amb altres joves i desenvolupar el teu pensament crític, a la Xarxa de Biblioteques Municipals tens l’oportunitat de fer-ho al DeBAT a BAT, un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona.


+ INFO

Ficció en Joc

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona en col·laboració amb el CCCB impulsen el projecte Laboratori de ficció digital. A Club del (vídeo)joc els infants i els joves juguen i dialoguen sobre les obres proposades pel personal bibliotecari.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain