Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
130. 1a quinzena de maig de 2024

L’essencial és que l’infant descobreixi les coses per ell mateix. Tot el que obtingui a través de la seva pròpia experiència li proporcionarà un saber molt diferent d’aquell que aconsegueix quan se li donen les respostes.

Emmi Pikler

2a Fira ESO Ciència amb mirada STEAM

El dimarts 30 d’abril, de 9.45 a 13 h, a La Rambla, es fa la 2a Fira ESO amb mirada STEAM de Ciència al carrer. Hi participen les escoles i centres de secundària següents: Artur Martorell, Barres i Ones, Enric Borràs, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Júlia Minguell, La Llauna La Riera, Lola Anglada, Llibertat, Maregassa, Mercè Rodoreda i Progrés. A la Fira, l’alumnat d’ESO mostra els seus treballs de recerca a l’alumnat de primària. També hi haurà tallers a càrrec de BDN Lab, l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), STEAM cat. La 2a Fira ESO de Ciència al carrer està organitzada pel CRP de la Generalitat de Catalunya, i per l’Escola de Natura, l’Escola del Mar i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Bon dia Dimoni!

El dimarts 7 de maig, a les 10 h, al Passeig de la Rambla es fa la festa Bon dia, Dimoni! adreçada a escolars de la ciutat i organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

L’Aula amb les Jornades Científiques de Batxillerat

El dimarts 7 de maig, a les 17.30 h, al Teatre Zorrilla, l’Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Badalona acollirà la presentació de quatre treballs de recerca que van formar part de les darreres Jornades Científiques de Batxillerat, a primers d’abril.


+ INFO

Trobada del CIB

El dimecres 8 de maig es fa una nova Trobada del Consell dels Infants de Badalona, a les 17.30 h al Centre Cultural El Carme. Es treballarà sobre Els patis queè volem! i sobre el programa d’activitats dels 20 anys del CIB. La Trobada acabarà en la Cercavila del Dimoni del CIB amb la Marching Band de l’EMMB, fins a la plantada del Dimoni. El CIB també serà present a la Fira de Sant Roc, el diumenge 5 de maig, pel matí, a la Plaça Roja.


+ INFO

Preinscripció Escoles Bressol curs 24-25

Del 8 al 21 de maig es fa la preinscripció a les cinc Escoles Bressol Municipals i a les dues de la Generalitat.


+ INFO

20a Trobada de danses

A la 20a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona hi participen 5.100 infants, des d'I3 fins a 4t de primària, de 34 escoles. La Trobada es fa els dies 14, 15 i 16 de maig, de 10 a 12 h, al Palau Municipal d’Esports. Escoles que hi participen:
14 de maig: Artur Martorell, Baldiri Reixach, Feliu i Vegués, Gitanjali, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Carner, Jungfrau,  Llibertat, Rafael Alberti, Salvador Espriu, Sant Jordi.
15 de maig: Antoni Botey, Baldomer Solà, Bufalà, Folch i Torres, Les Ciències, Margarida Xirgu, Pau Picasso, Pere de Tera, Progrés, Rafael Casanovas, Salesians Badalona.
16 de maig: Badalona Port, Ítaca, Joan Coret, Josep Boada, Llorens Artigas, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Montigalà, Santíssima Trinitat, Turó d’en Caritg, Ventós Mir.
La 20a Trobada de danses està organitzada per Mestres de Música d'Educació Infantil i Primària, pel CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. En aquesta edició hi col·laboren el Club Joventut Badalona, Olímpic Arena, Badalona Sardanista, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, el Típic Ball de Bastons de Canyet i l'Esbart Sant Jordi de l'Orfeó Badaloní.


+ INFO

Per a un bon ús dels patinets elèctrics

La Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona (CPSEVB) ha convocat una Mostra de vídeos per a un bon ús dels patinets elèctrics. La finalitat d’aquesta mostra és la de promoure la utilització segura d’aquest vehicle de mobilitat personal. Està està vinculada a la campanya i al cartell "Consells i normes per conduir vehicles de mobilitat personal (VMP), editat al setembre de 2023. S’adreça a joves d’entre 16 i 18 anys, per mitjà dels seus centres escolars o entitats socioeducatives de Badalona. El termini de presentació de vídeos finalitza el 15 de maig. L’organitzen l'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana, El Badiu Jove i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain