Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
124. 1a quinzena de febrer de 2024

No n’hi ha prou de parlar de pau. Un hi ha de creure. I no n’hi ha prou amb creure-hi. Cal treballar per aconseguir-la.

Eleanor Roosevelt

DENIP 2024

El 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP). A la plaça de la Vila, de 10 a 12 h, es llegirà el Manifest del DENIP 2024 i hi haurà jocs i animació per a la Pau. Del 30 de gener al 3 de febrer, a la Casa de la Vila, de 9 a 20 h, hi haurà oberta l’exposició «Ciutats de Pau», amb construccions fetes per nens i nenes de les escoles Betúlia, Folch i Torres, Ítaca, Joan Coret, Joan Llongueras, Josep Carner, Lestonnac, Lola Anglada, López Torrejón, i Miguel Hernández. El DENIP 24 està organitzat per aquestes escoles, el CRP i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Formació per a Famílies

El dimecres 31 de gener, a les 18 h, al Museu de Badalona (nou lloc!), es fa un diàleg sobre l'acompanyament a infants i adolescents en l'ús de les pantalles, i la presentació del Programa de Formació per a Famílies 2024. Acte organitzat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Badacorfbol

La XXIV edició del BADASPORT continua amb el Badacorfbol, els dies 2, 5, 6, 7 i 8 de febrer a la Zona Esportiva Can Cabanyes. Hi participen 1.725 nois i noies de 37 escoles de la ciutat. Està organitzat per Mestres d’Educacio Física de Primària, pel CRP de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Conferència sobre la recerca i la prevenció de la Sida

El dimarts 6 de febrer, de 10 a 12 h, a la sala d’actes de l’Hospital Germans Trias i Pujol, es farà una xerrada-taller sobre la recerca i la prevenció de la Sida, a càrrec de l’equip d’IrsiCaixa, adreçada a 220 alumnes dels centres següents: Badalonès, Eugeni d’Ors, La Llauna, La Riera i Turó d’en Caritg. Activitat organitzada pel CRP i per l’Escola de Natura, l’Escola del Mar i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Carnaval 2024

El 8 de febrer, dijous Gras, comença el Carnaval a tota la ciutat. Ja podeu consultar el programa de les activitats què es faran a Badalona durant la setmana de Carnaval, organitzades per moltes entitats i el Servei de Cultura de l’Ajuntament.


+ INFO

Estudiem de nit

Fins el 8 de febrer continua l’Estudiem de nit, organitzat pel Badiu Jove. La biblioteca Can Casacuberta estarà oberta de dilluns a dijous de 20:30 a 00:30h i la Biblioteca Llefià – Xavier Soto, de dilluns a dijous de 20:00 a 00:00h, per facilitar la possibilitat d’estudiar en horari nocturn durant el període d’exàmens.


+ INFO

Dia de la Dona i la Nena a la Ciència

El diumenge 11 de febrer se celebra el Dia de la Dona i la Nena a la Ciència.


+ INFO

Cursos digitals als Casals de Gent Gran

Des del Departament de Gent Gran i Envelliment Actiu de l’Ajuntament de Badalona, s’han iniciat uns cursos per als usuaris dels casals municipals de gent gran que no disposen d’aula d’informàtica de la Fundació “La Caixa”. Aquests cursos tenen una durada inicial de tres mesos i la finalitat d’introduir i capacitar les persones grans en les noves tecnologies, incrementant la seva autonomia i reduint la bretxa digital.


+ INFO

Cursos d’àmbit digital per a adults i joves

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunys ha creat una xarxa de capacitació digital formada per instituts de formació professional i escoles d’adults d’arreu de Catalunya que ofereixen un total de cinc cursos gratuïts amb diferents nivells. A Badalona hi ha cinc centres que ofereixen aquestes formacions, els instituts Eugeni d’Ors, Enric Borràs i Badalona VII, i les escoles d’adults Gran Sol i Morera Pomar.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain