Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
122. 2a quinzena de desembre de 2023

La gran meta de l’educació no és el coneixement, sinó l’acció.

Herbert Spencer

El CIB amb el Dia dels Drets dels Infants

Al blog del CIB es pot llegir la noticia i veure les imatges del dia 20 de novembre, Dia dels Drets dels Infants, amb l'exposició dels 162 cartells i la lectura del Manifest del CNIAC & CIB. A més, també es pot veure la notícia que en va fer Tv de Badalona. La propera Trobada del CIB es farà el dimecres 24 de gener al Centre Cívic La Salut.


+ INFO

Tallers El Badiu Jove

El Badiu Jove presenta els nous tallers per tancar l’any. Aquests tallers estan destinats a joves i professionals, on es tracten diferents temes.


+ INFO

Jornada “Abordatge del malestar emocional en joves i adolescents”

El divendres 15 de desembre, de 10 a 14 h, al Museu de Badalona, es farà la Jornada “Abordatge del malestar emocional en joves i adolescents”, organitzada per l'Associació de Salut Mental de Barcelonès Nord i Ocell de Foc Barcelonès Nord 1. Dirigida a professionals del sector social, educatiu i sanitari i a famílies de joves i adolescents. Inscripció oberta.


+ INFO

Activitat esportiva «Kinder Joy of Moing Experience»

Els dies 15, 16 i 17 de desembre, de 10 a 18 h, es farà l’activitat esportiva «Kinder Joy of Moving Experience», a la plaça Joan Miró. La promou l’empresa Ferrero amb la col·laboració del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona. L’objectiu d’aquesta activitat, és posar en valor la importància del moviment en qualsevol edat. El divendres 15 de desembre, en horari escolar, l’accés estarà reservat per als centres educatius. Per a més informació: Servei d’Esports, esports@badalona.cat o telèfon 93 483 28 25.


+ INFO

Nous cursos de català. Inscripcions

Els dies 20 i 21 de desembre es podrà fer la inscripció als cursos de català del CNL totalment en línia. Per apuntar-s’hi s’ha de ser major d’edat o bé de 16 si no es té l’escolarització completa a Catalunya. Cal acreditar el nivell de català; si no es té cap certificat o no s’ha fet cap curs al CPNL, cal demanar una prova de nivell fins al 15 de desembre. Les persones que hagin fet un curs de català al CPNL durant els últims 12 mesos tindran inscripció preferent el 19 de desembre.


+ INFO

Jornada Salut Jove: de les dades al relat i a l'acció

El Servei de Salut de l'Ajuntament de Badalona organitza la Jornada Salut Jove: de les dades al relat i a l'acció, que es farà el divendres 19 de gener, de 9.15 a 13.45 h, a l'Espai Betúlia. A la jornada es presentaran i analitzaran els resultats de les enquestes sobre els hàbits de salut del alumnes de 4t d'ESO de la ciutat. Inscripció oberta fins el 12 de gener.


+ INFO

Nadal a Badalona

Bon Nadal i feliç any nou / Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo / Merry Christmas & Happy New Year / Geseende Kerfees en‘n gelukkige nuwe jaar / Froehliche Weihnachten und ein gluckliches Neues Jahr / I’D Mubarak ous Sana Saida / Zorionak eta Urte Berri On / Joyeux Noël et Bonne Année / Bon Nadal e Ano Novo / Buon Natale e Felice Anno Nuovo / Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto / Kung His Hsin Nien bing Chu Shen Tan / Boas Festas e um feliz Ano Novo / Sarbatori vesele / Krismas Njema Na Heri Za Mwaka Mpya / Veseloho Vam Rizdva i Shchastlyvoho Novoho Roku!
L'e-clip tornarà el 15 de gener, bones festes!


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain