Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
131. 2a quinzena de maig de 2024

Quan sento excel·lència se m'ericen els cabells. No hi ha ningú excel·lent, només el pernil de jabugo. La paraula de l'educació és millora, no excel·lència.

Pilar Benejam

20a Trobada de danses

A la 20a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona hi participen 5.157 infants, des d'I3 fins a 4t de primària, de 34 escoles. La Trobada es fa els dies 14, 15 i 16 de maig, de 10 a 12 h, al Palau Municipal d’Esports. Escoles que hi participen:
14 de maig: Artur Martorell, Baldiri Reixac, Feliu i Vegués, Gitanjali, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Carner, Jungfrau,  Llibertat, Rafael Alberti, Salvador Espriu, Sant Jordi.
15 de maig: Antoni Botey, Baldomer Solà, Bufalà, Folch i Torres, Les Ciències, Margarida Xirgu, Pau Picasso, Pere de Tera, Progrés, Rafael Casanovas, Salesians Badalona.
16 de maig: Badalona Port, Ítaca, Joan Coret, Josep Boada, Llorens Artigas, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Montigalà, Santíssima Trinitat, Turó d’en Caritg, Ventós Mir.  La 20a Trobada de danses està organitzada per Mestres de Música d'Educació Infantil i Primària, pel CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. En aquesta edició hi col·laboren el Club Joventut Badalona, Olímpic Arena, Badalona Sardanista, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, el Típic Ball de Bastons de Canyet i Ballet Silvia Pallisera.


+ INFO

L’Escorxador tremola

El dimarts 14 de maig, a les 17.30 h, al Centre Cultural l’Escorxador, es presenta el projecte EN RESIDÈNCIA amb la mostra d’un grup d’alumnes de l’aula d’acollida de l’Institut Escola Turó d’en Caritg. Han treballat, amb la coreògrafa i ballarina Constanza Brncic, un procés de coneixença i descoberta de la dansa i el moviment alhora que de les pròpies persones que conformen el grup. Tindran l’acompanyament sonor d’Alfredo Costa Monteiro, d’alguns temes musicals de Nuno Rebelo, i de sons enregistrats per alumnes EN RESiDÈNCiA de l’Institut Salvat Papasseit, i l’assessorament de Bea González.


+ INFO

Preinscripció Escoles Bressol curs 24-25

Fins al 21 de maig es fa la preinscripció a les cinc Escoles Bressol Municipals i a les dues de la Generalitat.


+ INFO

Jornada TIAB

El dijous 23 de maig, de 9.30 a 12 h, a l’Espai Betúlia es fa la sessió “TEIXIM PLEGATS UNA XARXA PROTECTORA” organitzada per la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB). A la sessió es presentarà la “Guia pràctica per a l’abordatge en xarxa de situacions de desprotecció i maltractament en la infància i adolescència a Badalona”. En aquest espai es compartirà el resultat final i els aprenentatges del treball que han realitzat professionals de diferents àmbits durant dos anys i mig, en el marc d’un projecte impulsat des de la TIAB. L’objectiu d’aquest projecte és millorar les pràctiques d’atenció als infants i adolescents de Badalona en situació de desprotecció i maltractament. Inscripció prèvia abans del 21 de maig.


+ INFO

Mercat de cooperatives escolars

El divendres 24 de maig de 2024, pel matí, 375 alumnes que han creat quinze cooperatives posaran a la venda, al costat dels Encants de Montigalà, els productes que han elaborat. Es tracta de 375 nois i noies de cinquè de les escoles Badalonès, Itaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández, Pau Picasso,  Turó d'en Caritg i Salvador Espriu que participen, aquest curs, en el projecte de creació de cooperatives escolars en el marc del Projecte Cultura emprenedora a l’escola. Altres agents implicats: Institut Eugeni d'Ors, Ateneu Cooperatiu Barcelonès Nord, Gramagraf, La Sargantana, Triodos Bank, Associació de Marxants de Badalona, Diputació de Barcelona, Servei d’Educació i IMPO de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Fira ODS

El divendres 24 de maig de 2024, de 9 a 13,30 h, a la Plaça Trafalgar es fa la tercera edició de la Fira ODS (Objectus de Desenvolupament Sostenible). Hi participen els centres: Ítaca, Baldiri Reixac, Antoni Botey, Rafael Alberti, Josep Boada, Josep Carner, Rafael Casanova, Baldomer Solà, Turó de'n Caritg, Enric Borràs, Júlia Minguell, Eugeni d'Ors i Barres i Ones.


+ INFO

Els patis que volem!

El dimecres 29 de maig, de 9 a 20 h, a la plaça de la Vila estarà oberta l’exposició Els patis que volem! amb les maquetes fetes en els centres del Consell dels Infants i l’estudi sobre els patis escolars que es presentarà a la regidoria d’Educació en el Plenari del Consell del dia 5 de juny. L’exposició s’inaugura el dia 29, a les 18 h i els dies 30 i 31 de maig i 1, 3 i 4 de juny estarà oberta a la sala d’actes de la Casa de la Vila.


+ INFO

Casals Inclusius

El divendres 31 de maig i el dimecres 7 de juny es fa l’activitat formativa "CASALS INCLUSIUS PER UNA CIUTAT MÉS INCLUSIVA" adreçada a monitors/es d’entitats organitzadores de Casals d'estiu. Està promoguda per l'Associació Obaido amb la col·laboració d’ISOM i del Servei d’Educació de l'Ajuntament de Badalona. Places limitades.


+ INFO

XII Diada de l’Educació Pública

El disssabte 1 de juny, per la tarda, als Jardins de l’antic Escorxador es fa la XII Diada de l’Educació Pública a Badalona. L’organitza FAMPAS i les AFA/AMPA de diferents centres escolars de la ciutat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. Comptarà amb tallers, activitats i diferents actuacions d’animació i musicals.


Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain