Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
123. 2a quinzena de gener de 2024

L'educació es troba al cor del desenvolupament personal i de la comunitat.

Jacques Delors

Estudiem de nit

Torna l’Estudiem de nit, organitzat pel Departament de Joventut. Del 8 de gener al 8 de febrer, les biblioteques de Badalona Can Casacuberta, de dilluns a dijous de 20:30 a 00:30h i la Biblioteca Llefià – Xavier Soto, de dilluns a dijous de 20:00 a 00:00h, obriran per facilitar la possibilitat d’estudiar en horari nocturn durant el període d’exàmens.


+ INFO

Tallers El Badiu Jove

El Badiu Jove presenta els nous tallers per iniciar l’any. Aquests tallers estan destinats a joves i professionals, i es tracten diferents temes. A les seves xarxes podreu trobar l’agenda trimestral.


+ INFO

Jornada Salut Jove: de les dades al relat i a l'acció

El Servei de Salut de l'Ajuntament de Badalona organitza la Jornada Salut Jove: de les dades al relat i a l'acció, que es farà el divendres 19 de gener, de 9.15 a 13.45 h, a l'Espai Betúlia. A la jornada es presentaran i analitzaran els resultats de les enquestes sobre els hàbits de salut del alumnes de 4t d'ESO de la ciutat. Inscripció oberta fins el 12 de gener.


+ INFO

Trobada del CIB

El dimecres 24 de gener es fa una nova Trobada del CIB al Centre Cívic La Salut de 17.30 a 19 hores.


+ INFO

Orientació Acadèmica: què puc estudiar l’any que ve?

El 25 de gener de 17 a 18:30h, al Badiu Jove, es farà una sessió grupal d'orientació acadèmica per parlar dels possibles itineraris disponibles al acabar l'ESO, tant si els alumnes aproven com si no. També, s’obrirà un temps per resoldre els dubtes que tinguin. Aquesta xerrada està orientada pels alumnes de 4rt d’ESO, o inclús de 3r que els hi pugui anar bé l'orientació.


+ INFO

DENIP 2024

El 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. De 10 a 12 h, a la Plaça de la Vila, es llegirà el Manifest del DENIP 2024 i hi haurà jocs i animació per la Pau. També, del 30 de gener al 3 de febrer, de 9 a 20 h, es podrà veure l’exposició 'Ciutats de Pau', amb construccions fetes per nens i nenes de 10 escoles. L'exposició estarà situada a la planta baixa de la casa de la Vila.


+ INFO

Formació per a famílies

Com a part del Programa de Formació de famílies, promogut pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, està previst que el dimecres 31 de gener a les 18 h, a la sala d'actes del Viver, es faci una xerrada sobre l'acompanyament a infants i adolescents en l'ús de les pantalles, i la presentació del Programa de Formació per a Famílies 2024.


+ INFO

Badasport

La XXIV edició del BADASPORT continua amb el Badacorfbol, els dies 2, 5, 6, 7 i 8 de febrer a la Zona esportiva Can Cabanyes. Hi participen 1700 nois i noies de 37 escoles de la ciutat. Està organitzat per Mestres d’Educacio Física de Primària, pel CRP de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Premi Agenda 2030

L’Institut Barres i Ones ha rebut un premi Agenda 2030 que atorga l'Ajuntament de Barcelona en relació a la Fira dels ODS promoguda per aquest centre i altres de la ciutat i que es fa a Badalona amb el suport de l'Ajuntament.


+ INFO

La caseta amb rodes

La Caseta amb rodes és un servei sociocomunitari i educatiu de suport a les famílies durant l’etapa de criança dels infants que, per diferents motius, no van a una escola bressol. És un servei d’accés lliure i gratuït que ofereix a infants i adults una estona per jugar, parlar, observar i pensar amb l’acompanyament d’un equip de professionals especialistes en l'atenció a la petita infància. Aquest espai familiar, promogut pel Programa de Formació per a Famílies del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, està situat, aquest curs, a la Plaça de la II República, tots els dimarts de 10,30 a 12,30 h; i a la Plaça del Parc de Les Palmeres, tots els dijous, de 10,30 a 12,30 h.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain