Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
125. 2a quinzena de febrer de 2024

La felicitat en la vida d’un infant, crec que passa per sentir-se acollit i estimat, per l’establiment de vincles que donen confiança i estimulen l’aprenentatge, per la descoberta i la fascinació davant de l’expressió artística i la natura.

Carles Duarte

Badasport a l’ESO!

La 3ª edició del Badasport a l’ESO continua amb les proves d’Orientació, el divendres 23 de febrer, de 9 a 13.30 h. Es fa a la Serralada de Marina, a l'entorn del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. I hi participen 1000 alumnes de 2n d'ESO de 14 instituts. Està organitzat per Mestres d’educació física d’ESO, pel CRP de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Formació per a famílies

Fins al 28 de febrer està obert el termini per presentar sol·licituds, per part de les AFA/AMPA i els centres escolars, de les activitats incloses al Catàleg 2024 del Programa de Formació per a Famílies.


+ INFO

Preinscripció escolar curs 2024-2025

Del 6 al 20 de març es fa la preinscripció per a I3 d’educació infantil. Del 8 al 20 de març es fa per a 1r d’ESO. Al web del Servei d'Educació ja es poden consultar la Guia d’informació educativa de Badalona 24-25, el plànol de les zones educatives i el calendari de portes obertes dels centress d’educació infantil, primària i ESO.


+ INFO

XI Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària

Els dies 1, 7 i 12 de març, de 10 a 12 h, al Museu de Badalona, se celebra el XI Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària de Badalona. Hi participen les escoles: Artur Martorell, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Lola Anglada, Llibertat, Mercè Rodoreda, Progrés i Ventós Mir.


+ INFO

La Caseta amb rodes

La Caseta amb rodes és un servei sociocomunitari i educatiu de suport a les famílies durant l’etapa de criança dels infants que, per diferents motius, no van a una escola bressol. És un servei d’accés lliure i gratuït que ofereix a infants i adults una estona per jugar, parlar, observar i pensar amb l’acompanyament d’un equip de professionals especialistes en l'atenció a la petita infància. Aquest espai familiar, promogut pel Programa de Formació per a Famílies del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, està situat, aquest curs, a la Plaça de la II República, tots els dimarts de 10,30 a 12,30 h; i a la Plaça del Parc de Les Palmeres, tots els dijous, de 10,30 a 12,30 h.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain