Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
121. 1a quinzena de desembre de 2023

Un mestre és una brúixola que activa els imants de la curiositat, el coneixement i la saviesa en els alumnes.

Ever Garrisson

Festa Colors de la Convivència

Badalona recupera fins al 2 de desembre els Colors de la Convivència, una setmana sencera d’activitats impulsades des del projecte “Posem colors a la Salut”. Els Colors de la Convivència és una festa que pretén generar cohesió social i sentiment de pertinença de comunitat. Color de la Convivència vol donar a conèixer el barri, la seva diversitat i el teixit comunitari de la Salut i Llefià, i, a la vegada, oferir al barri i a la ciutat diferents opcions de lleure i oci adreçat a tots els públics. La iniciativa “Posem colors a la Salut” està emmarcada en el programa de la Diputació de Barcelona “Barris i comunitats: motors de transformació social”, impulsat des del Servei de Mediació de l’Ajuntament de Badalona, on es treballa amb les entitats, ciutadania i altres administracions per millorar la situació de vulnerabilitat social i urbana del barri, oferint suport a projectes que neixen de les entitats.


+ INFO

Acords del Plenari del CIB

El 15 de novembre es va fer al Museu de Badalona, el Plenari del CIB, en el qual hi van participar 86 alumnes, 42 escoles i centres socioeducatius. Aquí podeu consultar els acords


+ INFO

Badatletisme

Continua el Badasport amb el Badatletisme que es fa del 27 al 30 de novembre i l’1 i 5 de desembre, a les pistes municipals d’atletisme Paco Águila, amb diverses proves atlètiques en les que hi participen 1.590 nois i noies de 5è de primària. El Badasport 2023-24 està organitzat per Mestres d’Educació Física de primària, pel CRP de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats.


+ INFO

6è cicle Cinema i Drets Humans

El 6è Cicle de Cinema i Drets Humans a Badalona, adreçat a l'alumnat d'ESO i d'educació especial de Badalona finalitza el 29 de novembre amb la projecció de la pel.lícula «Campeones». Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin.


+ INFO

Plenari del CEM

El dijous 30 de novembre es fa un nou Plenari del Consell Escolar Municipal, de 17.30 a 19.30 h, a la sala d'actes del Viver.


+ INFO

Erasmus+ IE Llibertat

El 30 de novembre de 17.30 h a 18.30 h es farà al CRP de Badalona la xerrada sobre l’experiència Erasmus+ de l’IE Llibertat, on part de l’equip docent explicarà la seva visió i experiència sobre aquest programa i la metodologia STEAM.


+ INFO

Concert en el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

El dijous 30 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Aquest any el lema és “La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora”. El Conservatori Professional de Música de Badalona, en el marc del cicle “Ja és dijous!, organitza el concert “L’arpa Erard del Conservatori: una vida extraordinària”, a càrrec de Juan Ramón Hernández Leiva. al Museu de Badalona, el dijous 30 de novembre, a les 20 h. La Carta de Ciutats Educadores recull els 20 principis que compareixen totes les ciutats que, com Badalona, promouen la idea i la pràctica de ciutat educadora.


+ INFO

Nou servei de la Biblioteca de l’Institut La Pineda

Aquest curs la Biblioteca de l’institut La Pineda obre el servei de préstec de llibres i pel.lícules, els matins de dimarts i dijous, tot comptant amb l’assessorament de la bibliotecària. Per utilitzar el servei cal mostrar el carnet de la Xarxa Municipal de Biblioteques.


+ INFO

Cicle de Cinema Infantil en Català a Badalona

Última projecció d’el CINC a l’OCine de Badalona. El dia 2 de desembre, grans i petits podran veure “Ninja Turtles: Caos Mutant”. Sessió única a les 16 h, a un preu de 4,90 € per persona. El CINC és un programa de la Secretaria General de Política Lingüística i té l’objectiu de fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. Compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.


+ INFO

23a campanya Posa't la Gorra

Arriba a la 23ena edició de l’AFANOC, “Posa’t la Gorra”, el diumenge 3 de desembre al Poble Espanyol. Aquesta festa comptarà amb l’actuació d’en Titó pels més petits i els BETA i concursants de la segona edició d’Eufòria, pels més grans. Tot això dinamitzat per Elisenda Pineda i en Lildami. També hi haurà tallers i diferents activitats.


+ INFO

Nadal a Badalona

Ja podeu consultar el programa de les diverses activitats què es faran a Badalona aquest Nadal.


+ INFO

Veus d’arpilleria; Compromisos per (re)cosir el món

A la Fundació Ateneu Sant Roc, fins el 15 de febrer de 2024, es pot visitar l’exposició “Compromisos per a (Re) cosir el món”, elaborada pel Grup d'arpilleres i els infants de l'Aula oberta de la Fundació Ateneu Sant Roc. L’exposició parla de la reflexió i el compromís entorn dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS).


+ INFO

Inscripció als nous cursos de català

Del 19 al 21 de desembre tindrà lloc la inscripció als cursos del segon trimestre de 2023-2024. El 19 de desembre s’hi podran matricular els alumnes que hagin fet un curs al CPNL durant els últims 12 mesos. El 20 i 21 de desembre ho podran fer els nous alumnes. Tothom que sigui major de 18 anys (o 16 en cas de no haver fet l’escolarització obligatòria completa a Catalunya) pot accedir a un curs. És imprescindible acreditar el nivell de català: es pot aportar un certificat o fer una prova de nivell, a través de la plataforma d’inscripcions. El termini per sol·licitar la prova és el 15 de desembre. La prova serveix per assignar cada alumne al curs més adequat segons el seu nivell, en cap cas té un valor de certificació de coneixements.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat






This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain