Twitter Facebook Instagram Youtube

42ª Rúa de Carnaval en Llefià - Carnaval Badalona 2024

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/es/servicios-ayuntamiento/cultura/agenda/42a-rua-de-carnaval-en-llefia-carnaval-badalona-2024>>.

42a Rua de Carnestoltes a Llefià - Carnaval Badalona 2024

Pregà de la Reina Carnestoltes i la seva cort
17 h / Centre Cívic Torre Mena

Rua de Carnestoltes
17.30 h / Inici al Centre Cívic Torre Mena
RECORREGUT: Av. Marquès de Sant Mori, C. Pérez Galdós, Rda. Sant Antoni de Llefià, av. Doctor Bassols, av. Marquès de Sant Mori i pl. Trafalgar.

     Amb l’espectacle ‘Mediterraneus’ de Todozancos. Inspirats a l'immens mirall del mar Mediterrani, a l'art surrealista de Dalí, l'arquitectura modernista de Gaudí i la mitologia clàssica, Mediterraneus ens presenta un espectacle en xanques de gran impacto visual.
     I els músics Always Drinking Marching Band i l'EMMB. Banda de carrer formada per músics, humoristes i poetes que animaran aquesta divertida rua. Un homenatge a l’esperit mediterrani de compartir la vida a les terrasses i l’aire lliure. Acompanyats de músics de l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB).

   

Ball de disfresses: Tribut FM
19 h / Plaça de Trafalgar

Banda de versions amb un enèrgic directe. Amb Tribut FM viurem una autèntica verbena popular!

Entrega de premis
20 h / Plaça de Trafalgar
Entrega dels premis a les comparses a les categories d’adults, infantil i per parella o individual. De cada una d’aquestes categories s’entregaran els següents premis: la més treballada, la més divertida, la més original i la més reivindicativa.

A més, premi especial a la comparsa que el jurat consideri millor. L'entitat guanyadora es queda al llarg de l'any amb la màscara creada pel Cercle Artístic i atorgada des de l'any 1993.

Inscripcions a la Rua a: carnaval.llefia.org, fins el 8 de febrer, on també podreu consultar com participar al Concurs Fotogràfic de la Rua.

 

Carnestoltes inclusiu

     Espai reservat per a persones neurodiverses, amb diversitat funcional i/o intel·lectual a la plaça Trafalgar, durant el concert de Tribut FM.
     Espai preferent per a persones neurodiverses, amb diversitat funcional i/o intel·lectual durant la 42a Rua de Carnestoltes a Llefià, a l´avinguda Doctor Bassols esquina amb l´avinguda Marquès de Sant Mori.

 

En el marc de les activitats de Carnaval Badalona 2024

 

INFORMACIÓ IMPORTANT
Durant l'esdeveniment caldrà respectar les mesures sanitàries establertes. L'ús de la mascareta és obligatori, així com el manteniment de la distància de seguretat i l'aplicació de gel hidroalcohòlic a l'entrada ia la sortida.

Cal arribar al´acte mínim 30 minuts abans de l´hora d´inici.

Cuándo

10/02/2024 de 17:00 a 21:00

(Europe/Madrid / UTC100)

Nombre del Contacto
Ajuntament de Badalona
Organizador
Ajuntament de Badalona
Agregar evento al calendario
iCal
Mapa de l'esdeveniment