Twitter Facebook Instagram Youtube

Visita enoturística Masia Can Coll

Coneixeràs la història centenària de família Coll i la seva gran passió i dedicació, les vinyes de Can Coll. Curiositats, anècdotes, tècniques, les eines amb què elaboraven el vi als seus inicis i molt més.

Visites a la masia de Can Coll

Des que Badalona forma part de la DO Alella, l'any 2014, Can Coll obre les seves portes a visites guiades per a grups i individuals amb reserva prèvia. Visites personalitzades i detallades entre vinyes a càrrec dels mateixos propietaris de la masia on s'explica, amb tot tipus de detalls, el procés de producció del Vi de Badalona, el vi Orígens.

L'experiència enoturística d'aquesta històrica masia inclou la visita del celler i el cup. Es realitzarà també un tast i un pica-pica final.  Un cop finalitzada la visita es podrà optar a la compra de qualsevol dels dos tipus de vi Orígens: el rosat (Pansa blanca i Merlot), i el blanc (Pansa blanca).  

La masia de Can Coll és membre del Consorci de Promoció Enoturística DO Alella.

Consulteu amb els mateixos propietaris el règim de visites a la masia.

Masia Can Coll
    Crta. de Canyet, 73
    08915 Badalona
    Tel. 93-395.12.66 / 618.273.471

web: www.viorigens.cat
e-mail: colljosep@gmail.com

🍇 Com arribar-hi?
La Masia Can Coll es troba a la Carretera de Canyet, 73, 08916 de Badalona i es pot arribar tant amb cotxe com amb transport públic (la M19 i la M26 et deixen al costat baixant a la parada «Diagonal Costa Brava»).

Imatges relacionades