Twitter Facebook Instagram Youtube

Projectada per l'arquitecte Joan Amigó i Barriga, és un edifici de vivendes amb planta baixa i dos pisos, del que destaquen les seves cornises ondulades a la façana.

Obra de l'arquitecte Joan Amigó i Barriga, es tracta d'un edifici de vivendes amb planta baixa i dos pisos, amb dues portes per replà. El propietari, en Rafael Gafarel·lo, era un mariner badaloní que sol·licità el permís per a edificar aquesta casa al nou eixample de la ciutat.

La façana mostra unes cornises sinuoses amb la típica decoració floral ornamental modernista. El projecte original de l'any 1921 només tenia una planta baixa i un pis. Destaquen, a banda de les cornises ondulades, les reixes de ferro dels finestrals i, en l’edifici original, la decoració floral de la falsa barana del terrat.

L’any 2001 s’hi va portar a terme una rehabilitació integral que va comportar, entre altres canvis, la substitució de la cornisa decorada –que havia anat caient– i l’eliminació del jardí, on es van construir pisos. Actualment l'edifici està protegit com a bé cultural d'interès local. 

Situació:
     c/ Enric Borràs, 16
     (cruïlla amb Dos de Maig)
     08912 Badalona 

Imatges relacionades