Twitter Facebook Instagram Youtube

El Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

El parc de Can Solei i de Ca l'Arnús, al sud-est de la ciutat, ocupa la part alta del barri de Casagemes i és un important pulmó verd, molt proper al centre de Badalona. És un indret únic a la ciutat per les seves edificacions singulars, pel manteniment de l'estructura agrícola tradicional, per la bellesa dels seus jardins i per l'esclat de riquesa vegetal i faunística que hi fa vida.

Parc de gran bellesa i valor històric, artístic i paisatgístic situat en ple centre de la ciutat. L'any 2007 es va aconseguir unir els dos parcs  per crear-ne'n un de sol. De frondós verd natural, presenta una gran diversitat d'espècies vegetals i acull diversos elements patrimonials d'interès com el Castell del Llac, diferents escultures de marbre, una gruta, una glorieta i fins i tot un llac amb un pont de ferro de gran bellesa. Destaca per sobre de tot la Torre del Rellotge.

El parc conté diferents espais adreçats al lleure i a l'educació ambiental dels més petits i un itinerari botànic senyalitzat amb més de 100 d'espècies vegetals autòctones diferents. Badalona sorprèn!

Adreça: Av. Navarra, 205
Superfície: 95.210 m2

Horaris:
    De novembre a març de 7.45 a 19 h, 
    abril i octubre de 7.45 a 20 h, 
    maig, juny, agost i setembre 7.45 a 21 h, 
    juliol de 7.45 a 22 h

Imatges relacionades