Twitter Facebook Instagram Youtube

La Teranyina és un grup d'entitats i serveis de Badalona, que treballa per millorar la qualitat de vida física, mental, emocional i relacional de la gent gran (per conèixer la seva història i les entitats que la integren, veure document adjunt).

Per dur a terme la seva missió, treballen en diferents propostes:

  • El Camí de Salut o escola de salut és un itinerari que pretén posar a l'abast de la gent gran, formació en relació a temàtiques com el reconeixement i gestió de les emocions, amb la finalitat de poder mantenir una vida activa, tant a nivell físic, com cerebral. Per això, és important mantenir una xarxa relacional, alimentar-se de manera saludable, entre d'altres. Aquests tallers-xerrades es realitzen en dos llocs de la ciutat, el Centre Cívic de la Salut i l'Espai Arnús (carrer Arnús, 66). (Veure programació a l'agenda i al document adjunt).
  • Xerrades-tallers, sobre temes d'interès. Es fa una mensual, els dimecres de 16.30h a 18.30h a la Nau 3 de l'Escorxador (veure propera programació al document adjunt i a l'agenda).
  • Jornades anuals d'interès per a la gent gran i per professionals que treballen en diferents entitats i/o serveis per a la gent gran. (Veure propera jornada a l'agenda i al document adjunt).

Totes les activitats i propostes són gratuïtes i es realitzen en equipaments municipals o en les seus de les pròpies entitats. Seguiu la programació a l'agenda.

Si voleu més informació o voleu formar part de La Teranyina podeu contactar amb el Servei de Salut. 

Fitxers relacionats