Twitter Facebook Instagram Youtube

El Servei de Salut de Badalona posa a l'abast de professionals i ciutadania l'Observatori de Salut, on podreu trobar els darrers Informes de Salut Local de Badalona, realitzats per la Diputació de Barcelona, amb informació rellevant i estructurada sobre l’estat de salut de la ciutat i la mostra de la seva tendència al llarg del temps.

A més també podreu trobar informes sobre l'Estat de Salut Jove, on hi ha els darrers estudis realitzats per la DIBA a adolescents de la ciutat en temes de salut.

Així com diagnosi i/o exploracions en salut, públics, realitzats a diferents territoris de la ciutat, realitzats pels proveïdors de salut de la ciutat i/o estructures de participació comunitària. Com per exemple l'Informe del projecte COMSALUT realitzat a Lloreda, promogut pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. O l'Informe de la situació dels infants i adolescents al districte de la Salut- Llefià, realitzat en el marc de la Comissió d’infància i Joventut de La Salut –Llefià (Pla d'Entorn).

A més podreu trobar diferents informes i estudis més transversals com són, el Baròmetre dels Drets del Infants 2021 realitzat per la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) o la Monografia Comunitària de Badalona Sud 2016 (Projecte ICI).

En general, la finalitat d'aquest Observatori de Salut virtual és:

  • Compartir una aproximació a l’estat de salut de la població de Badalona.
  • Identificar problemes i desigualtats en salut.
  • Facilitar la presa de decisions en polítiques municipals de salut: priorització d’intervencions, disseny de plans locals, avaluació d’actuacions realitzades, etc.
  • Promoure una cultura d’informació estructurada i d’interpretació i explotació de les dades.

 Per a més informació podeu contactar amb el Servei de Salut, al telèfon 93 483 29 70.