Twitter Facebook Instagram Youtube

19.04.2024

Publicació de la relació de persones seleccionades i suplents per al programa d’experiència laboral de Treball als Barris – 2ª fase

En els documents adjunts podeu consultar la relació de persones seleccionades i suplents per al programa d’experiència laboral Treball als barris – 2ª. fase, subvencionat pel Servei d’ Ocupació de Catalunya, núm. exp. SOC032/23/000075, segons Resolució EMT/1681/2023, d'11 de maig Aquesta relació està ordenada alfabèticament pels cognoms.

Per tal de garantir la confidencialitat de les dades apareixen les quatre xifres centrals del DNI/NIE i les tres primeres lletres del nom i cognoms.

També ho podeu consultar-ho a l’ Oficines de Treball Badalona – Aribau..

La seva contractació laboral està supeditada a l’ aprovació i formalització definitiva de l’expedient administratiu de referència.

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació es posarà en contacte amb les persones seleccionades per tal de donar les indicacions d’inici de la relació laboral. En cas de renúncies de persones seleccionades, les persones suplents seran avisades per l’ ordre de prelació que apareix a la llista.

01.03.2024

L’Ajuntament contracta 45 persones en situació d’atur dels barris de la zona sud de Badalona

El programa “Treball als barris” ja ha seleccionat 11 persones que treballen actualment en el condicionament dels espais verds dels barris de La Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues

Durant aquest mes de març, i a través de l’IMPO, es contractaran 34 persones més per un període de sis mesos

 L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), seleccionarà i contractarà durant aquest mes de març i per a un període de sis mesos 34 persones aturades mitjançant el programa d’experiència laboral de “Treball als barris”. Les persones contractades s’encarregaran d’intervenir en projectes de condicionament d’espais públics, edificis municipals i reforç dels serveis socials i culturals de la zona sud de Badalona. Actualment ja hi ha 11 persones contractades en el marc d’aquest programa que treballen en el condicionament dels espais verds dels barris del sud de la ciutat.

 Les persones que podran beneficiar-se del programa han de ser residents als barris de La Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues, i han d'estar inscrites com a aturades. Està prevista la contractació des de l’1 de maig fins al 31 d’octubre de 2024.

 Entre els dies 12 i 14 de març, el servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona (IMPO) es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les Oficines de Treball del municipi, per tal d’informar-los de les indicacions del procés de selecció.

 Per a qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria podeu trucar al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores, fins al 8 de març de 2024.

 Aquest programa és finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social - Servicio Público de Empleo.

 L’Ajuntament de Badalona ja havia contractat anteriorment 11 persones aturades en el marc d’aquest programa, les quals actualment estan treballant en el condicionament dels espais verds dels barris.

 

Fitxers relacionats