Twitter Facebook Instagram Youtube

Dispositiu d’Inserció sociolaboral: Treball als Barris 2022-2023

Les accions de Treball als Barris tenen per objecte donar prioritat a les àrees urbanes que, per les seves característiques, requereixen una atenció especial  per millorar  des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, amb l'objectiu de contribuir a l'equilibri social i territorial.

El Dispositiu Treball als Barris, té com a principal objectiu, atendre  les necessitats de cadascuna de les persones participants, des d’un plantejament flexible d’itinerari individual en la recerca de feina. Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris. Es treballen:

  • Anàlisis i diagnosis de l’ocupabilitat.
  • Informació i Orientació professional, acompanyament i motivació en el procés de recerca activa de feina i d’inserció.
  • Accions de desenvolupament de les competències transversals i de base: alfabetització digital, etc.
  • Prospecció d’empreses, mediació laboral i seguiment de la contractació.

A qui va dirigit?

Persones inscrites com a demandants d’ocupació, amb dificultats per trobar feina, preferentment dels barris que comprenen el territori de Serra d’en Mena (Llefià, la Salut i La Pau) i els barris de Sant Roc, Artigues i El Remei.

Com participar?

Cal estar inscrit a l’Oficina de Treball. Les persones interessades poden sol·licitar més informació al telèfon 650586639 o poden també enviar un correu electrònic a l’adreça següent | impo@badalona.cat

Durada: desembre de 2022 fins octubre 2023.