Twitter Facebook Instagram Youtube

Petit parc (0,52 ha) enjardinat a dos nivells. Inaugurat el 1993, es troba delimitat per l’avinguda de Martí Pujol, el carrer de Tànger i el carrer de Xaloc, al barri de Bufalà.

Els arbres d’origen mediterrani, pins i alzines, comparteixen l’espai amb arbres de port exòtic com les xicrandes i els pebrers bords. També hi trobem alguns arbres de l’antiga finca de Can Barriga. Cal destacar que el reg d’aquest parc, així com el del parc de Nelson Mandela, es fa amb l’aigua provinent del pou de Can Barriga.

El parc queda estructurat en 3 zones: la zona més propera a l’avinguda Martí Pujol, que es troba totalment coberta per gespa i vegetació arbustiva, una segona zona coberta per sauló, on es troben els jocs infantils i la zona de descans, i per últim, el talús que permet arribar fins al carrer Tànger.

Una mica d’història. Aquesta zona verda es va construir sobre part dels terrenys que ocupava l’antiga finca de Can Barriga. L’antiga masia i el seus voltants es troben ocupats actualment per una escola d’educació especial.

Fitxers relacionats