Twitter Facebook Instagram Youtube

Assessorament energètic

Assessorament energètic gratuït per reduir la despesa energètica

Els objectius de la campanya són els d’informar i donar les eines necessàries per optimitzar el consum i reduir el cost de la factura d’electricitat. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla per a l’Energia Sostenible de Badalona i els compromisos municipals de reduir les emissions de CO2 per lluitar contra el canvi climàtic i la pobresa energètica.

L’equip d’assessors revisarà les condicions de les factura elèctrica, gas, aigua i guiarà als ciutadans, comunitats de veïns, comerços i qualsevol tipus d’associacions en les alternatives energètiques i en com tramitar aquests canvis. Recomanarà actuacions i millores per reduir i optimitzar els hàbits mitjançant la difusió de bones pràctiques de consum responsable i eficient de l’energia, i també donarà suport a aquelles persones en situació de pobresa energètica duent a terme totes aquelles gestions necessàries que garanteixin la seva protecció energètica.

Les persones interessades podran demanar cita prèvia a través del portal web municipal mitjançant el següent enllaç o a l’adreça de correu electrònic ecologia_urbana@badalona.cat

El servei s’ofereix de forma presencial a les oficines de l’edifici El Viver on l’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8:30h a 13:30h i les tardes del dijous de 16:00h a 18:00h.

El dia de la visita cal portar factura elèctrica, gas i aigua.

En cas de qualsevol dubte o consulta, podeu trucar al telèfon del Departament d’Ecologia Urbana 93 483 26 62