Twitter Facebook Instagram Youtube

Quan se celebra: diumenges al matí durant la tardor i la primavera

On se celebra: Al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús (a prop de la Torre del Rellotge) i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric (zona de la bòbila)

Descripció: La Jugatecambiental ofereix activitats adreçades al públic familiar. Es tracta d’un espai de joc compartit, educatiu i creatiu, amb propostes lúdiques i activitats guiades per conèixer els valors mediambientals i patrimonials dels parcs on hi ha una Jugatecambiental.

A més, tant al cicle de primavera com al cicle de tardor, s’hi celebren diades especials com ara la Festa del Badiu i la Festa del Dibuix a Ca l’Arnús o la Festa del Parc al Torrent de la Font i Turó de l’Enric.

La Jugatecambiental està organitzada per l’Ajuntament de Badalona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el gestor assignat a cada Jugatecambiental. També compta amb la col·laboració de nombroses entitats arrelades al territori com ara ALOCNATURA.

A continuació us podeu descarregar el programa d’activitats de la jugatecambiental als parcs de Badalona per la tardor de 2023:

   

Fitxers relacionats