Twitter Facebook Instagram Youtube

Igualtat/feminismes

La Regidoria de Feminismes i LGTBIQ+ de l'Ajuntament de Badalona és un servei que té l'encàrrec d'impulsar, dissenyar i implementar les polítiques municipals adreçades a l'equitat de gènere i a les diversitats sexuals i de gènere.

Aquest encàrrec es porta a terme avaluant, dissenyant i implementant un conjunt de polítiques públiques amb una mirada transversal i interseccional.

L'objectiu del servei és, en termes generals, garantir els drets de les dones i persones LGTBIQ+. Aquesta garantia de drets s'articula amb accions per incloure la perspectiva de gènere i feminista als programes i projectes que s'ofereixen a la ciutadania a través de serveis d'informació especialitzats, els quals donen una cobertura integral a totes les necessitats de la ciutadania, a promoure la coeducació com a instrument per a la socialització de gènere, a sensibilitzar la ciutadania mitjançant campanyes i celebracions de diades internacionals i a promoure la participació sociopolítica de les dones i del col·lectiu LGTBIQ+.

L'Ajuntament de Badalona compta amb el Centre de Recursos i Assessorament per la Dona (CRAD), el qual disposa d’una biblioteca i d’un centre de documentació sobre temàtiques de gènere i feministes. A més, ofereix a les dones de la ciutat diverses activitats -tant les que programa el Departament com les que li fan arribar diverses entitats i organismes- com ara tallers, seminaris, tertúlies i exposicions.

Notícies RSS

Veure'n més

Tràmits