Twitter Facebook Instagram Youtube

1a Gala de Primavera

El ball és una activitat divertida i atractiva per a totes les edats. Ballar és una altre forma de fer activitat física i quan es practica amb mesura i seguretat pot ser un exercici físic molt adient per a la gent gran.

Ballar ens aporta molts beneficis tant fisiològics com psicològics:

  • Per una banda redueix l’estrès i allunya la depressió, ajuda a exercitar l’atenció i coordinar els moviment amb la parella ( si és el cas ) i potencia l’autoestima i la confiança personal, allunyant de la soledat.

  • Per altre banda enforteix els muscles, augmenta la flexibilitat i la resistència, millora la coordinació i l’equilibri prevenint les caigudes, ajuda a mantenir el pes i controlar la pressió sanguínia, els dolors articulars i prevenir l’osteoporosi. S’obtenen beneficis cardiovasculars i respiratori.

Anar a ballar ens obliga a mudar-nos, sortir de casa i relacionar-nos amb altres persones, amb la millora de l’estat anímic que això comporta

Pensant en tots els beneficis que pot aportar al col·lectiu de persones grans de Badalona, des de l’Ajuntament a través del Departament de Gent Gran s’organitza la primera edició de la Gala de Primavera al Palau Municipal d’Esports de Badalona, que consisteix en una una tarda de ball amenitzada per música en directe.

... i aquest 2024 ...

Serà el proper dilluns 22 d’abril, a partir de les 16.00 hores, al Palau Municipal d’Esports de Badalona (Carrer de Ponent, 143)

L'acte consistirà en un ball, amenitzat amb música en directe i un petit refrigeri pels assistents. Al finalitzar l’acte s’obsequiarà a tots els participants amb una rosa vermella.

L’objectiu d’aquesta Gala de Primavera és promoure la participació de les persones grans facilitant un espai de trobada on treballar el benestar físic i emocional a través d’una activitat relacional i de moviment.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i de la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florència Badia.

Aquests actes afavoreixen les trobades de les persones grans en espais que promou la ciutat i, a la vegada, homenatgen la seva contribució a la societat, reconeixent la seva experiència.

Les persones interessades poden recollir la seva invitació fins al 15 d’abril a la taula 5 de les dependències municipals ubicades a l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) de 9 a 13 hores.Imatges relacionades