Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
120. 2a quinzena de novembre de 2023

L’infant té dret al descans, al lleure, al joc i a la participació en activitats culturals i artístiques.

Convenció dels Drets dels Infants, 1989

28a Setmana de la Ciència a Badalona

Fins el 19 de novembre se celebra la 28a Setmana de la Ciència promoguda, a Badalona, per diferents institucions, serveis i entitats de la ciutat. Al programa podeu llegir les activitats per a l’alumnat dels centres de secundària, per a infants i per a tothom. Entre altres, el dia 14, pel matí, es fa l’Open House, coneix de prop el Campus Can Ruti; el dia 16, per la tarda, Ciència de prop, amb tallers i conferècies; I del 15 al 27, tallers de ciencia a les biblioteques.


+ INFO

4a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona

Del 15 al 24 de novembre se celebra la 4a Setmana dels Drets dels Infants organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i d’Adolescència de Badalona (TIAB) amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Plenari del CIB

El dimecres 15 de novembre, al Museu de Badalona, de 17.30 h a 19 h, es fa un nou Plenari del CIB.


+ INFO

6è cicle Cinema i Drets Humans

El 6è Cicle de Cinema i Drets Humans a Badalona, adreçat a l'alumnat d'ESO i d'educació especial de Badalona continua els dies 16, 21 i 29 de novembre. Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin. Inscripció oberta.


+ INFO

Cicle de Cinema Infantil en Català a Badalona

El CINC segueix en marxa a l’OCine de Badalona. Durant la segona quinzena de novembre, grans i petits podran veure “Super Mario Bros.: La pel·lícula” (18/11/2023) i “El col·legi d’animals màgics 2: L’origen” (25/11/2023). Sessió única els dissabtes, a les 16 h, a un preu de 4,90 € per persona. El CINC és un programa de la Secretaria General de Política Lingüística i té l’objectiu de fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. Compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.


+ INFO

Dia dels Drets dels Infants 20 de novembre

El dilluns 20 de novembre el Consell dels Infants exposa cartells sobre els Drets dels Infants fets a totes les escoles i centres socioeducatius del CIB, a la plaça de la Vila de 8:30 h a 20 h. A les 18 h es farà la lectura del Manifest del CIB i del CNIAC sobre els Drets dels Infants i el ball de la cançó dels Drets dels Infants.


+ INFO

Carta als nens de Briviesca

Antoni Benaiges (1933-1936), mestre d’escola, va escriure una carta als nens i nenes de Briviesca sobre els Drets del Infants. Podeu llegir-la aquí.


+ INFO

9a Jornada Badalona emprèn amb els joves

El dilluns 20 de novembre, a les 9.30 h al BCIN, es farà la jornada “Emprèn per ser feliç”, adreçada a l’alumnat de 4rt d’ESO, batxillerat i cicles formatius. Aquest any, es centrarà en el foment de la creativitat dins dels centres educatius i en el talent i la motivació dels joves per iniciar i poder desenvolupar les seves idees. Organitzada pel Departament de Joventut conjuntament amb el Servei d'Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació i el Servei d’Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Jornada de la TIAB Per la infància drets són fets!

En el marc de la 4a Setmana dels Drets dels Infants, el divendres 24 de novembre, a l’Espai Betúlia, de 9.30 a 13.30 h, es farà la Jornada Per a la infància, drets són fets!, organitzada per la Taula d’Infància i l’Adolescència de Badalona. Inscripció oberta.


+ INFO

Connect’Art 2023

El 25 de novembre, a la plaça Pompeu Fabra es celebra la 10a Fira de joves creadors i creadores de la ciutat. Organitza el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Badatletisme 23-24

El Badatletisme es fa del 27 al 30 de novembre i l’1 i 5 de desembre de 2023, a les pistes municipals d’atletisme Paco Águila, amb diverses proves atlètiques en les que hi participaran 1.590 nois i noies de 5è de primària. El Badasport 2023-24 està organitzat per Mestres d’Educació Física de primària, pel CRP de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats.


+ INFO

Erasmus+ IE Llibertat

El 30 de novembre de 17.30 h a 18.30 h es farà al CRP de Badalona la xerrada sobre l’experiència Erasmus+ de l’IE Llibertat, on part de l’equip docent explicarà la seva visió i experiència sobre aquest programa i la metodologia STEAM. Inscripció oberta.


+ INFO

Dia Internacional de la Ciutat Educadora

El dijous 30 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Aquest any el lema és “La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora”. La Carta de Ciutats Educadores recull els 20 principis que comparixen totes les ciutats que, com Badalona, promouen la idea i la pràctica de ciutat educadora.


+ INFO

La Caseta amb rodes

La Caseta amb rodes és un servei sociocomunitari i educatiu de suport a les famílies durant l’etapa de criança dels infants que, per diferents motius, no van a una escola bressol. És un servei d’accés lliure i gratuït que ofereix a infants i adults una estona per jugar, parlar, observar i pensar amb l’acompanyament d’un equip de professionals especialistes en l'atenció a la petita infància. Aquest espai familiar, promogut pel Programa de Formació per a Famílies del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, està situat, aquest curs, a la Plaça de la II República, tots els dimarts de 10,30 a 12,30 h; i a la Plaça del Parc de Les Palmeres, tots els dijous, de 10,30 a 12,30 h.


+ INFO

6es Jornades Internacionals de Didàctica del Plegat per a Educadors

Després de tres anys d’aturada degut a la pandèmia, tornen les Jornades Internacionals A· Plec, que es faran a l’Escola Betúlia els dies 24, 25 i 26 de novembre de 2023. Aquest any, el país convidat és Ucraïna. Inscripció oberta.


+ INFO

Sorteig per a les carrosses de la Cavalcada

El dijous 16 de novembre a les 13,30 h, finalitza el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells infants que vulguin participar en la Cavalcada de Reis 2024 per anar a dalt de les carrosses. El dimecres 22 de novembre es farà un sorteig públic on sortiran escollits els nens i nenes que hi podran participar.


+ INFO

Plenari del CEM

El dijous 30 de novembre es fa un nou Plenari del Consell Escolar Municipal, de 17.30 a 19.30 h, a la sala d'actes del Viver.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain