Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
119. 1a quinzena de novembre de 2023

L’educació és un procés que no acaba mai.

Josefina Aldecoa

Acords de la 1a Trobada del CIB

Al blog del CIB es poden llegir els acords de la primera Trobada dels nois i noies representants del Consell dels Infants. Entre altres, el d’organitzar amb la TIAB la 4a Setmana dels Drets del Infants de Badalona, del 15 al 24 de novembre. El 15 de novembre es farà un Plenari del CIB, al Museu, a les 17.30 h. Dilluns 20 de novembre és el Dia dels Drets dels Infants amb activitats a molts centres i a la plaça de la Vila.


+ INFO

4a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona

Del 15 al 24 de novembre se celebrarà la 4a Setmana dels Drets dels Infants. Fins el 6 de novembre es poden comunicar al CIB o a la TIAB les activitats que es promoguin arreu per incloure-les al cartell programa general.


+ INFO

Ens nodrim: fem xarxa! Trobada taller per a les AFA/AMPA

Ens nodrim: fem xarxa! és el nom de les 5 trobades/taller organitzades pel Programa de Formació per a Families, amb la col·laboració de diferents escoles i AFA/AMPA de la ciutat. Es pot participar en una d’aquestes 5 trobades: dia 6, 15 h, a l’escola Planas i Casals; dia 7, 15 h a l’escola Antoni Botey; dia 9, 9 h a l‘escola Joan Miró, dia 13, 17 h a l’escola Ventós Mir i dia 14, 18,30 h a l'Institut Badalona VII. Inscripció oberta.


+ INFO

Per fi és dilluns i ja és dijous!

S’han iniciat els cicles de concerts de l’Escola de Música Moderna de Badalona i del Conservatori de Música de Badalona. Cada dilluns i cada dijous, a les 20 h, hi ha concerts gratuïts a l'EMMB i al Conservatori.


+ INFO

BADASPORT 23-24

Del 6 al 10 de novembre s’inicia el Badasport 23-24 amb la Badamotri, al Poliesportiu de Montigalà. Hi participen 1250 nenes i nens de 1r de 37 escoles de la ciutat. Activitat organitzada per Mestres d’Educació Física de Primària, el CRP, i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntamnet de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats.


+ INFO

BADASPORT a l’ESO 23-24

Del 6 al 8 de novembre s’inicia el Badasport a l’ESO 23-24 amb l'Alternative Games, a les Pistes d’Atletisme Paco Águila. Hi participen 1200 noies i nois de 1r d’ESO de 14 instituts de la ciutat. Activitat organitzada per Mestres d’Educació Física d’ESO, el CRP, i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntamnet de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats.


+ INFO

6è cicle Cinema i Drets Humans

El 6è Cicle de Cinema i Drets Humans a Badalona, adreçat a l'alumnat d'ESO i d'educació especial de Badalona es fa els dies 8, 16, 21 i 29 de novembre. Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin. Inscripció oberta.


+ INFO

Acolliment familiar

L'Ampa de l'Institut La Riera ha programat una càpsula informativa sobre Acolliment familiar. Es fa el dimecres 8 de novembre, a les 18 h, al Centre Cultural el Carme (c. Francesc Layret, 78). La ponent és Lidia Moreno, psicòloga i coordinadora del servei d'acolliments de l’entitat Cel Obert.


+ INFO

1a Jornada de pràctiques restauratives a Badalona

El dimarts 14 de novembre, de 15.30 a 20.30 h, al Centre Cívic La Salut, es fa la 1a Jornada de pràctiques restauratives a Badalona sobre el tema «La mirada restaurativa: reptes per a la implementació en els entorns educatius de màxima complexitat». Està organitzada pel Servei de Mediació de l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració del SE de Badalona i l'Espai Coneix SCCL. La jornada vol afavorir la reflexió al voltant de les pràctiques restauratives i el compartir experiències de diferents centres educatius de màxima complexitat. Hi participarà Jean Schmitz, expert internacional en pràctiques restauratives i en gestió integradora dels conflictes, Inscripció prèvia per a docents de centres educatius aquí. Inscripció prèvia per a la resta d’interessats aquí.


+ INFO

Cicle de Cinema Infantil en Català a Badalona

El mes de novembre el CINC torna a l’OCine de Badalona. Durant la primera quinzena, grans i petits podran veure “Mòmies” (04/11/2023) i “Una família de superherois” (11/11/2023). Sessió única els dissabtes, a les 16 h, a un preu de 4,90 € per persona. El CINC és un programa de la Secretaria General de Política Lingüística i té l’objectiu de fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. Compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.


+ INFO

28a Setmana de la Ciència a Badalona

Del 10 al 27 de novembre se celebra la 28a Setmana de la Ciència promoguda, a Badalona, per diferents institucions, serveis i entitats de la ciutat. Al programa podeu llegir les activitats per a l’alumnat dels centres de secundària, per a infants i per a tothom. Entre altres, el dia 14, pel matí, es fa l’Open House, coneix de prop el Campus Can Ruti; el dia 16, per la tarda, Ciència de prop, amb tallers i conferècies; i del 15 al 27, tallers de ciencia a les biblioteques.


+ INFO

Jornada Per la infància drets són fets!

En el marc de la 4a Setmana dels Drets dels Infants, el divendres 24 de novembre, a l’Espai Betúlia, de 9.30 a 13.30 h, es farà la Jornada Per a la infància, drets són fets!, organitzada per la Taula d’Infància i l’Adolescència de Badalona.


+ INFO

Sorteig per a les carrosses de la Cavalcada

El dijous 16 de novembre a les 13,30 h, finalitza el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells infants que vulguin participar en la Cavalcada de Reis 2024 per anar a dalt de les carrosses. El dimecres 22 de novembre es farà un sorteig públic on sortiran escollits els nens i nenes que hi podran participar.


+ INFO

6es Jornades Internacionals de Didàctica del Plegat per a Educadors

Després de tres anys d’aturada degut a la pandèmia, tornen les Jornades Internacionals A· Plec, que es faran a l’Escola Betúlia els dies 24, 25 i 26 de novembre de 2023. Aquest any, el país convidat és Ucraïna. Insscripció oberta.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain