Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
118. 2a quinzena d'octubre de 2023

Educar un nen no és fer-li aprendre alguna cosa que no sabia , sinó fer d’ell algú que no existia.

John Ruskin

9a Mostra de Teatre d’educació secundària

El 17 d’octubre a les 17.30 h, al Teatre Zorilla, es fa la reunió informativa per l’organització de la 9a Mostra de Teatre d’educació secundària. La Mostra 2024 està organitzada pels centres que hi participen, per Badalona Cultura Teatres Municipals i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. El termini d’inscripció per a nous centres està obert.


+ INFO

1a Trobada del CIB

La primera Trobada dels nois i noies representants del Consell dels Infants es fa el dimecres 18 d’octubre, a les 17.30 h, al Centre Cultural El Carme. Inscripció de nous centres oberta.


+ INFO

Fòrum “Les 3C de l’acompanyament:Caminem, Compartim i Construïm AMB les famílies”

El 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 h, a l’Espai Betúlia, es farà el Fòrum de debat “Les 3C de l’acompanyament: Caminem, Compartim i Construïm AMB les famílies” organitzat per la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona.


+ INFO

49a edició de FILMETS Badalona Film Festival

Del 20 al 28 d‘octubre se celebra la 49a edició de FILMETS Badalona Film Festival. Al programa també podeu veure les projeccions adreçades a escoles i families.


+ INFO

6è cicle Cinema i Drets Humans

Tot a punt per posar en marxa el 6è Cicle de Cinema i Drets Humans a Badalona, adreçat a l'alumnat d'ESO i d'educació especial de Badalona. Projeccions els dies 8, 16, 21 i 29 de novembre. Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin. Inscripció oberta


+ INFO

Programes escolars de fruites, hortalisses i llet

Des del Servei de Salut de l'Ajuntament de Badalona s'ha informat als centres educatius que ja es pot sol·licitar la participació de centres escolars als programes escolars de fruites, hortalisses i de llet, curs 2023-24. Termini fins el 3 de novembre.


+ INFO

6es Jornades Internacionals de Didàctica del Plegat per a Educadors

Després de tres anys d’aturada degut a la pandèmia, tornen les Jornades Internacionals A·Plec, que es faran a l’Escola Betúlia els dies 24, 25 i 26 de novembre de 2023. Aquest any, el país convidat és Ucraïna. Insscripció oberta.


+ INFO

Tallers El Badiu Jove

El Badiu Jove organitza diferents tallers destinats a joves i professionals. Aquests tallers tracten sobre diferents espai d’acompanyament com mobilitat, formació, salut, ocupació i LGTBIQ+.


+ INFO

Cicle de Cinema Infantil en Català a Badalona

El mes de novembre el CINC torna a l’OCine de Badalona. Durant la primera quinzena, grans i petits podran veure “Mòmies” (04/11/2023) i “Una família de superherois” (11/11/2023). Sessió única els dissabtes, a les 16 h, a un preu de 4,90 € per persona. El CINC és un programa de la Secretaria General de Política Lingüística i té l’objectiu de fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. Compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

Podeu consultar la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain