Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
117. 1a quinzena d'octubre de 2023

L'educació ha de ser, no només un mitjà per independitzar-se econòmicament, si no una forma d'accelerar el reconeixement dels drets de les dones.

Louise Michel

Projecte CreAr.tE a Badalona Sud

CreAr-tE és una iniciativa promuguda pel Consorci de Badalona Sud i impulsada per la Diputació de Barcelona que té com a objectiu la millora educativa d’aquest territori de la ciutat. El dimecres 27 de setembre a les 10 h, a la sala d’actes de l’Escola Oficial d’Idiomes, es fa l’acte de presentació dels documentals elaborats pels alumnes dels centres educatius de Badalona Sud.


+ INFO

Subvencions

Fins al 28 de setembre està obert el termini per presentar subvencions al Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, en relació a aquests tres àmbits: “Activitats extraordinàries del centre docent”, “Foment de la socialització de llibres i material didàctic” i “Obertura del centre docent”.


+ INFO

60 anys de l’escola Jungfrau

El proper divendres 29 de setembre, a les 16.40 h, es fa la festa de celebració dels 60 anys de l’escola Jungfrau de Badalona. Gràcies, felicitats i per molts anys!


+ INFO

Exposició Menuda Badalona!

Del 4 al 8 d’octubre es fa l’exposició dels projectes de programació i fabricació digital 3D amb maquetes d’edificis i d‘espais singulars de Badalona (curs 2022-23), on hi participen diversos centres de secundària. Menuda Badalona! és un projecte promogut per BDN Lab amb el suport del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. La inauguració es durà a terme el dimecres 4 d’octubre a les 13 h a l’Ajuntament de Badalona (Plaça de la Vila, 1, planta baixa).


+ INFO

Consell dels Infants

La primera Trobada d'aquest curs dels nois i noies representants del Consell dels Infants es fa el dimecres 18 d’octubre, a les 17.30 h, al Centre Cultural El Carme. Inscripció de nous centres oberta.


+ INFO

Fòrum "Les 3C de l’acompanyament: Caminem, Compartim i Construïm AMB les famílies"

Està oberta la inscripció de les famílies i dels/de les professionals que vulguin participar al Fòrum de debat “Les 3C de l’acompanyament: Caminem, Compartim i Construïm AMB les famílies” organitzat per la TIAB que es durà a terme el 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 h a l’Espai Betúlia. Inscripció oberta fins el 12 d’octubre.


+ INFO

Cooperatives escolars 2023-2024

Ls escoles Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández, Pau Picasso, Turo d’en Caritg i Salvador Espriu participen aquest curs en el projecte CUEME de cooperatives escolars, organitzat per les vuit escoles, l’IMPO i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

6è cicle Cinema i Drets Humans

Tot a punt per posar en marxa el sisè cicle de Cinema i Drets Humans a Badalona, adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària i d'educació especial de Badalona. Projeccions els dies 8, 16, 21 i 29 de novembre. Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin. Inscripció oberta fins l’11 d’octubre.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain