Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
114. 2a quinzena de juliol de 2023

Al transformar els patis de ciment i formigó en espais on es pugui jugar amb aigua i terra, en bosquets i vergers, estem dotant les ciutats de nous espais verds, el que redunda en benefici de tothom.

Heike Freire

Inauguració curs 23-24

L'acte d'inauguració del curs escolar 2023-24, adreçat especialment al professorat i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, des de bressol fins a la universitat, i obert a tota la comunitat educativa es farà el dijous 21 de setembre, de 17.30 a 19 h, al Museu de Badalona. L'acte s'iniciarà amb la inauguració del curs, la presentació del Pla de Formació de Zona i de la Guia d’activitats educatives 23-24 i finalitzarà amb la conferència "El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit", a càrrec d'Elisabet Aznar Vacas, directora del Centre de Recursos Específics de Suport a la Innovació i a la Recerca Educativa (CESIRE). L'acte d’inauguració del curs escolar 2023-24 està organitzat conjuntament pel Servei Educatiu del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Cap al CIB 23-24

Ja és oberta la inscripcióp de centres que vulguin incorporar-se al CIB el proper curs. El 20 de setembre, de 12.30 a 13.30 h, a la sala d’actes del Viver es farà la reuniuó informativa i de coordinació dels centres que ja formen part del CIB i dels nous que s’hi vulguin incorporar.


+ INFO

Patis Oberts

Del 26 de juny al 4 d’agost i del 21 al 31 d'agost, de 17.30 a 20.30 h, s’obren els patis de diferents escoles de la ciutat per tal que infants i joves gaudeixin d’un espai dirigit amb un equip de monitors on puguin jugar i fer esport durant el període d’estiu.


+ INFO

Activitats aquàtiques

El Servei d’Esports ofereix un programa d’activitats aquàtiques d’estiu, al juliol, adreçades a infants, joves i adults, que inclou cursets de natació per aprendre a nedar i/o perfeccionar els estils.
+ INFO

Materials Educació Viària

Està previst que tots els centres escolars de la ciutat rebin, a primers de setembre, el díptic “Caminant cap a l’escola” i el nou cartell “En patinet”. El díptic inclou un cartell per als infants de 3r i una carta de la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona (CPSEVB), adreçada a les famílies. La CPSEVB ha promogut també l'edició del cartell “En patinet” de consells i normes sobre l'ús dels patinets, adreçat especialment a adolescents i joves. Aquest cartell es distribuirà a tots els centres escolars, instituts i entitats socioeducatives de la ciutat, biblioteques, centres cívics, etc. La difusió d’aquests dos materials coincidirà amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2023, del 16 al 22 de setembre.


+ INFO

Viu l’Estiu a Badalona

Ja es pot consultar el catàleg d’activitats d’estiu per a infants i joves a Badalona.


+ INFO

Bon estiu!

L’e-clip tornarà la primera setmana de setembre. Bon estiu a tothom!


Guia d’Activitats Educatives 23-24

S’ha iniciat l’edició de la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis. La nova Guia es presentarà a primers de setembre.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain