Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
113. 1a quinzena de juliol de 2023

Mai no he cregut que era perdre el temps el fet de deixar que els infants es lliuressin al joc.

Rosa Sensat

Cap al CIB 23-24

Ja és oberta la inscripcióp de centres que vulguin incorporar-se al CIB el proper curs. El 20 de setembre, de 12.30 a 13.30 h, a la sala d’actes del Viver es farà la reunió informativa i de coordinació dels centres que ja formen part del CIB i dels nous que s’hi vulguin incorporar.


+ INFO

Patis Oberts

Del 26 de juny al 4 d’agost i del 21 al 31 d'agost, de 17.30 a 20.30 h, s’obren els patis de diferents escoles de la ciutat per tal que infants i joves gaudeixin d’un espai dirigit amb un equip de monitors on puguin jugar i fer esport durant el període d’estiu.


+ INFO

Activitats aquàtiques

El Servei d’Esports ofereix un programa d’activitats aquàtiques d’estiu, al juliol, adreçades a infants, joves i adults, que inclou cursets de natació per aprendre a nedar i/o perfeccionar els estils.
+ INFO

Badalona i acció!

«Badalona i... acció!» és la proposta d’activitats d’estiu per a joves d’edats compreses entre els 13 I 18 anys, que s’organitza des del Departament de Joventut, amb l’objectiu de promoure un lleure participatiu i profitós durant l’estiu.


+ INFO

Pla de Seguretat i Educació Viària curs 23-24

Des de l'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana s'ha enviat a tots els centres el Pla d'Activitats de Seguretat i Educació Viària del curs 23-24, elaborat per la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona amb la participació de diferents escoles, entitats i serveis.


+ INFO

Guia d’Activitats Educatives 23-24

S’ha iniciat l’edició de la Guia d’Activitats Educatives 23-24 adreçada a l’alumnat, professorat i escoles de la ciutat amb el comjunt d’activitats que promouen centres, entitats i serveis. La nova Guia es presentarà a primers de setembre.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain