Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
112. 2a quinzena de juny de 2023

L'escola ha de ser culturalment i social heterogènia.

Alain Touraine

Acords Plenari del CIB

Al blog del CIB podeu llegir els acords del Plenari que es va fer el dimecres 7 de juny, al Museu. També el document de les preguntes i propostes del infants dels centres del Consell a les formacions polítiques que han obtingut regidors/es a les darreres eleccions municipals. Entre altres propostes es va recordar la de la creació dels Consell de nois i noies adolescents que ja s’havia fet l’any 2019. Ja és oberta la inscripcióp de centres que vulguin incorporar-se el proper curs al CIB.


+ INFO

Badaplatja

1.000 nenes i nens de 2n de primària participen fins el 16 de juny, de 10 a 12 h, a la platja del Pescadors, a la Badaplatja. La Badaplatja consisteix en la pràctica de diferents activitats i jocs motrius a la sorra i amb aigua. El Badasport està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats esportives i centres de la ciutat.
+ INFO

Badabandes

El Teatre Margarida Xirgu acull dijous 15 de juny, des de les 11 fins a les 13 hores, la 3a edició de la Badabandes, la trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona. Actuen 22 grups de nois i noies de 6è de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Salvador Espriu, i la Botey Band. Ho organitzen els Mestres de música de les 3 escoles i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Badalona Cultura.
+ INFO

Plenari del CEM

El dijous, 15 de juny a les 17.30 h, se celebra a la sala d’actes del Viver un nou Plenari del Consell Escolar Municpal (CEM).


+ INFO

Cursos intensius d’idiomes

Fins el 16 de juny es oberta la inscripció als cursos intensius I presencials que ofereix l’Escola Oficial d’Idiomes de Badalona durant el mes de juliol. Son aquests: - Cursos de 60 hores d'alemany, anglès i francès: nivells d’A1 a C1 d’anglès, A1 i A2 de francès i A1 d’alemany. - Curs de 80 hores d’italià de nivell A1. Aquests cursos porten el segell de qualitat de les Escoles Oficials d’Idiomes i estan equiparats amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR).


+ INFO

Estudiem de nit

Fins el 29 de juny funcionarà “Estudiem de nit”. El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa aquest servei que facilita al jovent la possibilitat d’estudiar en horari nocturn en èpoques d’exàmens.


+ INFO

Vols aprendre català?

Els dies 27 i 28 de juny s’obrirà, al CNL de Badalona i Sant Adrià, el procés de matriculació als cursos intensius de català, que tindran lloc durant el mes de juliol. Els cursos que s’oferiran seran de nivell inicial i bàsic i, per tant, són gratuïts. Tots són adreçats a persones majors de 18 anys, o de 16 en cas de no haver fet l'escolarització obligatòria a Catalunya. Si ja tens coneixements de català i no ets antic alumne del CPNL, cal que facis una prova de nivell o que aportis un certificat per saber a quin curs has d’anar i poder formalitzar la matrícula. La inscripció és en línia I la plataforma t'anirà guiant en aquest procés. També la podràs fer presencialment a les nostres oficines. Si necessites ajuda, truca’ns, escriu-nos un correu electrònic o vine a les nostres oficines.


+ INFO

Patis Oberts

Del 26 de juny al 4 d’agost i del 21 al 31 d'agost, de 17.30 a 20.30 h, s’obren els patis de diferents escoles de la ciutat per tal que infants i joves gaudeixin d’un espai dirigit amb un equip de monitors on puguin jugar i fer esport durant el període d’estiu.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja s'ha iniciat l'actualització de la Guia d’Activitats Educatives curs 23-24, que inclourà les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain