Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
111. 1a quinzena de juny de 2023

L’educació és el moviment de la foscor a la llum.

Allan Bloom

Cantata La Clika

L’1 de juny, a les 12 i a les 16 h, al Teatre Margarida Xirgu, s’estrena a Badalona la cantata La Clika. 325 alumnes de 1r, 2n i 3r de 7 escoles han après i interpretaran, en dos passis, les cançons d'aquesta cantata creada per les Cases de la Música, amb l'acompanyament de 6 músics en directe. Hi participen aquestes escoles: (12h) Bufalà, Lestonnac i Ocata. (16 h) Les Ciències, Margarida Xirgu, Minguella i Salvador Espriu. Organitza Les Cases de Música amb la col·laboració del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i de Badalona Cultura.


+ INFO

Menuda Badalona!

El divendres 2 de juny, al Museu, es fa l’acte de cloenda del curs 22-23 del projecte Menuda Badalona! És un projecte d'aprenentatge interdisciplinari, coral i plurianual per a secundària en el que hi participen 300 alumnes dels centres Badalona VII, Badalonès, Isaac Albèniz, Joan Maragall, Júlia Minguell, La Riera, Maristes Champagnat, Minguella i Turó d’en Caritg. Té l'objectiu final de construir maquetes d’edificis de la ciutat mitjançant fabricació digital. Menuda Badalona és un projecte impulsat per BDN Lab, que compta amb el suport del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Mural del CIB

El dissabte 3 de juny, de 10 a 12.30 h, a la plaça de les Brigades Internacionals s’acabarà de pintar el mural del Consell dels Infants sobre Badalona, com la volem! També s’exposaran els 75 cartells fets a les escoles i centres socioeducatius que formen part del CIB.
+ INFO

Plenari del CIB

El Plenari de fi de curs del CIB es fa el dimecres 7 de juny, a les 17.30 h, al Teatre Margarida Xirgu. A més de la participació dels nois i noies representants dels 42 centres que formen part del CIB aquest curs, hi son convidats tots els centres escolars que pensin en la possibilitat d’incorporar-se al CIB el proper curs. Al Plenari es presentarà l’Informe del CIB “Badalona com la veiem i com la volem! a les formacions polítiques que han obtingut regidors/es a les darreres eleccions municipals


+ INFO

English Day

El dies 8 i 9 de juny, pel matí, als jardins de l'antic Escorxador,  se celebra la 7a edició de l'English Day, una activitat innovadora, lúdica i participativa que fomenta l’aprenentatge comunicatiu de la llengua anglesa amb l’objectiu de millorar la comprensió i l’expressió oral, i de facilitar l’intercanvi entre l’alumnat de diferents escoles. Ho organitzen Mestres d’ànglès d’educació infantil i primària amb la col·laboració del CRP de la Generalitat de Catalunyai del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Badaplatja

1.000 nenes i nens de 2n de primària participen, del 12 al 16 de juny, de 10 a 12 h, a la platja del Pescadors, a la Badaplatja. La Badaplatja consisteix en la pràctica de diferents activitats i jocs motrius a la sorra i amb aigua. El Badasport està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats esportives i centres de la ciutat.


+ INFO

Fem cine!

El dimecres 14 de juny, de 10 a 12 h, a l’Institut escola Rafael Alberti torna el Fem Cine! Es tracta d’una projecció de documentals i curts fets per l’alumnat del centre i d’una Sessió de FILMETS. Activitat vinculada al projecte Cinema en curs que promou A bao a qu amb el suport, a Badalona, del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Badabandes

El Teatre Margarida Xirgu acull dijous 15 de juny, des de les 11 fins a les 13 hores, la 3a edició de la Badabandes, la trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona. Actuen 22 grups d’estudiants de 6è de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Salvador Espriu, i la Botey Band. Ho organitzen els Mestres de música de les 3 escoles i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Badalona Cultura.


+ INFO

Plenari del CEM

El dijous, 15 de juny a les 17.30 h, a la sala d'actes del Viver, se celebra un nou Plenari del Consell Escolar Municpal (CEM).


+ INFO

Estudiem de nit

Del 29 de maig al 29 de juny torna “Estudiem de nit”. El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona torna a posar en funcionament un programa que facilita al jovent la possibilitat d’estudiar en horari nocturn en èpoques d’exàmens.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain