Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
109. 1a quinzena de maig de 2023

La primera tasca de l’educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi.

Maria Montessori

L’Aula amb les Jornades Científiques de Batxillerat

El dimarts 2 de maig, a les 17.30 h, l’Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Badalona acollirà la presentació de quatre treballs de recerca de batxillerat al Teatre Zorrilla. L’organització d’aquest acte va a càrrec de l’Aula, de l’Escola de Natura, de l’Escola del Mar, del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona; i del CRP.


+ INFO

Trobada del Consell dels Infants de Badalona

El 3 de maig, a les 17:30 h, al Centre Cultural El Carme es fa una nova Trobada del CIB que acabarà amb la cercavila del Dimoni del CIB fins a la platja. També se seguirà treballant sobre el projecte “Badalona, com la veim i com la volem!”
+ INFO

Festa Bon dia, Dimoni!

El dijous 4 de maig, a les 10 h, torna la festa «Bon dia, Dimoni!» a la Rambla. Un any més, els nens i nenes podran col·locar els seus especials dimonis al voltant del Dimoni que cremarà la nit del 10 de maig. A la festa, es mostrarà també el Dimoni del Consell dels Infants.
+ INFO

Fira de Serveis Comunitaris

A la segona edició de la fira de Serveis Comunitaria els centres educatius de secundària de la ciutat podran posar-se en contacte amb diferents entitats per tal de dur a terme projectes de Servei Comunitari. L’objectiu principal d’aquesta cita és fer una petita explicació sobre els seus projectes per tal de crear un punt de trobada entre centres i les entitats. Es farà el dimecres 17 de maig, a les 16.30 h al vestíbul de l’Institut Eugeni d’Ors. Organitza el CRP de la Generalitat de Catalunya.


+ INFO

Mural del CIB

El 20 de maig, de 10.00 h a 12.00 h, a la plaça de les Brigades Internacionals, es presentarà el mural «Badalona, com la veiem i com la volem!» fet pels nens i nenes del Consell dels Infants. A través de la pintura, els més petits de la ciutat traslladen la seva visió sobre Badalona i el trajecte a recórrer per millorar-la.


+ INFO

Fira dels ODS

El 19 de maig, entre les 9.00 i les 13.30 h, es posarà en marxa la segona edició de la Fira dels ODS on hi participen un total d’onze centres badalonins dels barris de Llefià, La Salut i Sant Roc. Per segon any consecutiu, a la Plaça Trafalgar, els alumnes aportaran pensaments i reflexions sobre tota mena de temes socials vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible que preocupen a la ciutadania. A més a més, també es portaran a terme actuacions musicals, lectures, jocs i altres activitats que implicaran a la ciutadania en l’acció global marcada per l’Agenda 2030.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain