Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
108. 2a quinzena d'abril de 2023

Llibres. Capsetes de somnis amb trossets de vida. Enfilats d’històries cosits per l’enginy d’una fada.

Lola Casas

8a Mostra de Teatre d’Educació Secundària

El Teatre Zorrilla acull, els dies 18, 19, 20 i 24 d'abril de 2023, la 8a Mostra de Teatre d’Educació Secundària de Badalona. La Mostra vol afavorir el creixement de l’interès pel teatre entre els joves com a manifestació educativa i cultural. La comissió organitzadora de la Mostra 2023 està formada per mestres dels instituts i centres de secundària que hi participen, per l’Associació Amics del Teatre Zorrilla, per Badalona Cultura-Teatres Municipals i pel Servei d'Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Portes obertes de les Escoles Bressol Municipals

Del 19 al 27 d’abril es fan les Jornades de portes obertes a les Escoles Bressol Municipals de Badalona: Nero Nas, Pam i Pipa, Ralet Ralet, Uni Dori i Virolet.
+ INFO

7è Plenari de la TIAB

El 20 d’abril, de 17:30 a 19:30 h, a l’Espai Betúlia, es fa un nou Plenari de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona.
+ INFO

XI Diada de l’Educació

El 22 d’abril, pel matí, al Parc de Montigalà es fa una nova edició de la Diada de l’Educació pública organitzada per FAMPAS amb el suport de l’Ajuntament de Badalona. Es faran tallers i activitats lúdiques i artístiques.


+ INFO

El CIB a la Fira de Sant Jordi

El 23 dabril, el Consell d’Infants de Badalona posarà una parada a la XI Fira de Sant Jordi.


+ INFO

Sant Jordi 2023

A la parada de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona de la XLIII Fira de Sant Jordi, hi haurà una mostra de Llibres Gegants de Badalona en record de Lurdes Estévez Bigas; cofundadora de l’escola Jungfrau, tècnica d’Educació i impulsora del Llibre Gegant de Badalona així com altres projectes educatius i socials.


+ INFO

Aprendre a gestionar el conflicte

El 25 d’abril, a les 18 h, al Museu de Badalona, es fa la conferència “Aprendre a gestionar el conflicte: comunicació i límits amb els infants” a càrrec de Jordi Mateu, mestre i fundador del Centre d’Assessorament i Investigació d’Educació Viva (CAIEV), en el marc del Programa de Formació per a Famílies del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

1a Fira Ciència al carrer: ESO amb mirada STEAM

El 26 d’abril, al matí, a La Rambla de Badalona, es fa la 1a Fira ESO amb mirada STEAM, on l’alumnat d’ESO dels centres Maregassa, Llibertat, Enric Borràs, La Llauna, La Riera, Badalona VII i Arrels Esperança presentarà diferents projectes a companys i a altres alumnes de primària. La Fira està organitzada per l'Escola de Natura i l'Escola del Mar de l'Àrea de Medi Ambient, i el Servei d'Educació de l’Ajuntament de Badalona i pel CRP de la Generalitat de Catalunya.


+ INFO

Badasport a l’ESO

El 27 d’abril, pel matí, en el marc del Badasport a l’ESO, es fa l’activitat d’Orientació on hi participen alumnes de secundària.Es fa a l’entorn de Sant Jeroni de la Murtra. Ho organitza el Grup de mestres d'Educació Física de secundària, amb el suport del CRP i del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Aula d'extensió universtària gent gran

Comença el tercer trimestre de l’Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Badalona. Aquí podeu consultar el programa.


+ INFO

L’Aula amb les Jornades Científiques de Batxillerat de Badalona

El dimarts 2 de maig, a les 17.30 h, l’Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Badalona acollirà la presentació de quatre treballs de recerca de batxillerat al Teatre Zorrilla. L’organització de les Jornades va a càrrec de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i de l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins, totes dues de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat; del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona; i del CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.


+ INFO

Trobada del Consell dels Infants

El 3 de maig, a les 17:30 h, al Centre Cultural El Carme es fa una nova Trobada del CIB que acabarà amb la cercavila del Dimoni del CIB fins a la platja. També se seguirà treballant sobre el projecte “Badalona, com la veim i com la volem!”


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain