Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
106. 1a quinzena de març de 2023

La mirada de gènere i la coeducació contribueixen a una societat més justa i igualitària.

Coeduca't

Badacorfbol

Del 27 de febrer al 3 de març es fa el Badacorfbol a la Zona esportiva municipal Can Cabanyes. El Badacorfbol forma part del Badasport i està organitzat pel Grup de Mestres d’Educació Física de Primària, el CRP de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

11a Fira de l’Ensenyament

Els dies 2 i 3 de març, pel matí, als Jardins del Centre Cultural l’Escorxador, es fa una nova edició de la Fira de l’Ensenyament, adreçada a l’alumnat i a les families de secundària de la ciutat. El dia 27, al matí, es fa una xerrada inaugural de la Fira, organitzada pels Serveis d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de diferents centres i entitats. La xerrada porta el nom de "Badafòrnia, ciutat de mar. Horitzó 2030"
+ INFO

CINC CNL

Al març el CINC, promogut pel CNL, torna a l’OCine de Badalona. Durant la primera quinzena de març, grans i petits podran veure DC Lliga de Supermascotes (dia 4) i Un món estrany (dia 11). Sessió única els dissabtes a les 16 h a un preu de 4,50 € per persona.
+ INFO

Juntes som Imparables

Amb el lema “Juntes som imparables” i en el marc del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Badalona ha organitzat una sèrie d’activitats que inclou tallers, conferències, taules-rodones i activitats festives, culturals i esportives. L’epicentre de la programació tindrà lloc el dia 8 de març amb l’acte institucional que se celebrarà a partir de les 17.30 h a la plaça de la Vila.


+ INFO

X Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària

El 14 i el 21 de març, de 10 a 12 h, al Museu de Badalona, se celebra el X Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària de Badalona. Hi participen les escoles: Artur Martorell, Garbí Pere Vergés, Llibertat, Mercè Rodoreda, Progrés i Ventós Mir.


+ INFO

El Dimoni, el cartell i el mocador de les Festes de Maig

Tres representants del Consell dels Infants de Badalona van formar part del jurat que ha elegit el disseny del Dimoni que cremarà la nit del 10 de maig. El Dimoni, el cartell i el mocador es van presentar el passat 14 de febrer.


+ INFO

Trobada del CIB

El 15 de març, a les 17:30 h, al Centre Civic La Salut, es fa una nova Trobada dels nens i nenes del Consell dels Infants de Badalona


+ INFO

Visita de les Cooperatives escolars

El dijous 16 de març, de 10 a 12 h, al Círcol, es fa l’acte de presentació de les Cooperatives escolars a l'Ajuntament de Badalona. Les escoles Badalonès, Joan Coret, Ítaca, Llorens Artigas, Miguel Hernández, Pau Picasso i Turó de’n Caritg han creat 13 cooperatives, vinculades al projecte Cultura emprenedora a l'escola que promouen la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Badalona, a través de l'IMPO i del Servei d'Educació.


+ INFO

Mobilona

El 22 de març es fa la 6a edició de la Mobilona, la diada de l'educació viària de Badalona, a la Zona Esportiva Municipal Can Cabanyes. Hi participen 230 nens i nenes, de 3r de primària, d'aquests vuit centres: Les Ciències, Lestonnac, López Torrejón, Mare de Déu de la Salut, Miguel Hernández, Pere de Tera, Rafael Alberti i Turó d'en Caritg.


+ INFO

Baròmetre dels Drets dels Infants i Adolescents

Ja es pot consultar la versió de l’Informe del Baròmetre dels Drets del Infants i els Adolescents, elaborat per la Taula d’Infància i l’Adolescència de Badalona (TIAB), adreçada a infants i adolescents. Així també, el Joc de Cartes del Baròmetre dels Drets del Infants i els Adolescents de Badalona. Son dues eines per comunicar el seu contingut als principals protagonistes d’aquest proijecte i poder recollir també les seves opinions, propostes i compromisos d'acció


+ INFO

Programa de Formació per a Famílies

Ja es pot consultar el tríptic amb les activitats del Programa de Formació per a Famílies edició 2023, promogut pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Per fi és dilluns! I Ja és dijous!

El Patronat de la Música de Badalona (Conservatori Professional de Música i Escola de Música Moderna), ofereixen concerts gratuïts per a tots els públics. Consulteu la programació dels dilluns i els dijous als webs de l’EMMB i del CPM


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain